Arkadaşlar Dreamboxta iki haftadır iletişim kurulumu menüsündeki IP ve Netmask satırlarının karşısındaki tuşlar KIRMIZI diğerleri YEŞİL yanıyor. durup duruken niye olabilir acaba?bayağı birşeyler denedim ama olmadı...
Arkadaşlar Dreamboxta iki haftadır iletişim kurulumu menüsündeki IP ve Netmask satırlarının karşısındaki tuşlar KIRMIZI diğerleri YEŞİL yanıyor. durup duruken niye olabilir acaba?bayağı birşeyler denedim ama olmadı...
sayı arkadaşım aynı sorun bendede var.bu konuda yardımcı olacak bir usta yokmu.selamlar.
kendimden örnek vereyim iletşim menüsünde DHCP işaretli olsun daha sonra dreamı kapatın fişinden çekin ardından net kablosunu takın fişi takın dreamı açın otomatık olarak bir iletşim ip alacaktır ardından DHCP işareti kaldırın sabit kalsın diye ardından pcden drreama bağlanabilirsin o ip adresi ile ben mavi kırmızı pembe renklere bakmıyorum oluyor mu oluyor....
Evet arkadaslar ayni sorun 5 gundur benim cihazda da var. Ilginc olani yani gemini server baganib cataloq indiriyor . Lakin server baglanim paylasim yapamiyor. Diger gemini yazilimlari denedim nafile. Usatdlara duyurulur.
yokmu sorunu cozen ustalar?
modemini resetle öyle bir dene........
evet aynı
Benden bir tavsiye geminiden vazgeçin artık.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri