REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dreambox 500S İletişim Kurulumu Problemi...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox 500S İletişim Kurulumu Problemi...

Arkadaşlar Dreamboxta iki haftadır iletişim kurulumu menüsündeki IP ve Netmask satırlarının karşısındaki tuşlar KIRMIZI diğerleri YEŞİL yanıyor. durup duruken niye olabilir acaba?bayağı birşeyler denedim ama olmadı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayı arkadaşım aynı sorun bendede var.bu konuda yardımcı olacak bir usta yokmu.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kendimden örnek vereyim iletşim menüsünde DHCP işaretli olsun daha sonra dreamı kapatın fişinden çekin ardından net kablosunu takın fişi takın dreamı açın otomatık olarak bir iletşim ip alacaktır ardından DHCP işareti kaldırın sabit kalsın diye ardından pcden drreama bağlanabilirsin o ip adresi ile ben mavi kırmızı pembe renklere bakmıyorum oluyor mu oluyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asker_31 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kendimden örnek vereyim iletşim menüsünde DHCP işaretli olsun daha sonra dreamı kapatın fişinden çekin ardından net kablosunu takın fişi takın dreamı açın otomatık olarak bir iletşim ip alacaktır ardından DHCP işareti kaldırın sabit kalsın diye ardından pcden drreama bağlanabilirsin o ip adresi ile ben mavi kırmızı pembe renklere bakmıyorum oluyor mu oluyor....
    Bu dediklerinizi zaten denedim. Esas mesele biraz araştırma yaptım bu sıkıntı aynı anda onlarca kişide mevcut ve son 15-20 gündür var. deneme yanılma yoluyla değil ustalardan çözüm bekliyoruz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet arkadaslar ayni sorun 5 gundur benim cihazda da var. Ilginc olani yani gemini server baganib cataloq indiriyor . Lakin server baglanim paylasim yapamiyor. Diger gemini yazilimlari denedim nafile. Usatdlara duyurulur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yokmu sorunu cozen ustalar?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

modemini resetle öyle bir dene........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baretta29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    modemini resetle öyle bir dene........
    daha önce denendi sonuç aynı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet aynı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benden bir tavsiye geminiden vazgeçin artık.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri