Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Dreambox 500S İletişim Kurulumu Problemi...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede aynı ama çalışmasında sorun yok cihaz çözüyor ve düzgün çalışıyor ama dediğiniz gibi iki kırmızı ikide yeşil yanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangi yazilimi tavsiyye edersiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu soruna çöüzm sunacak babyit yokmu aceba koskoca süpersat ailesinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben de de ( iki haftadır ) aynı poblemler var.server olmadığı için interneti alıp almadığını bilmiyorum. bir kaç tane imaj değiştirdim ama yine de üstteki ışklar yanmıyor.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

milllet buna çözum bulmaya korkuyor bide ben satıcıyım müşterilerle girdğim sıkıtıyı düşünün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çözüm için babayiğit aramaya gerek yok.

yapıalcak işlemler sırasıyla belli zaten.

1. Modeminizin IP gurubuna göre manuel IP vermek. Örnek Modemınızın varsayılan ağ geçidi 192.168.1.1 ise cihazınıza 192.168.1.100 yada 200 verin.

2. Bu sıkıntı sadece Gemını image de varsa Nabılo-Sifteam veya KDteam yazılımını kullanın.

3. Adaptör deneyebilirsiniz maalesefki merdiven altı üretim adaptörlerde kullanılan Swıch mod trafo ısındıktan sonra fazla gerlim verip besleme devresindeki regule kondansatörlerini, bozuyor ve bu tür aksaklıklara meydan verebiliryor.

4. Cihazınız maalesefki klon bu tür aksaklıkları zaten başından göz almışsınız.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan kardeşşşş eyvallah aynen denedım çalıştı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkansgrl Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    volkan kardeşşşş eyvallah aynen denedım çalıştı
    sende sağol.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı sorun bendede var cıhazı daha yenı aldım bırncı gununde bole bır sorunla karsılastım :S

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri