Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Arda'dan þok sözler!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 03 Arda'dan þok sözler!

VÝDEO: Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

TRT 3 kanalýnda yayýnlanan Futbol Arenasý programýnýn bu geceki bölümünde yayýnlanan videodaki diyaloglar herkesi þaþýrttý
    Videoda Galatasaray kaptaný Arda Turan, Ayhan Akman ve idareci Adnan Sezgin arasýnda pembe forma "muhabbeti" geçiyor.

- Eee Galatasaray formasý nerede?
    - Her sene bir or... rengi var. Heriflere
    malzeme veriyoruz yani.
    - Abi (Adnan Sezgin) böyle forma olur mu abi ya... A.... K... bunlarýn...
    - Sen (Adnan Sezgin) þu formalara nasýl bakmazsýn
    - Ver siyah forma, ver beyaz forma giyelim...

Þok eden videonun yayýnlanmasýndan sonra programa telefonla baðlanan Arda Turan, Galatasaray formasýný çok sevdiðini söyledi. Arda Turan þunlarý söyledi "Geçen sezon turuncu, bu sene de pembe forma vardý. Bu formayý sevmediðimi, her zamanki gibi idman öncesi ya da soyunma odasýnda felan konuþuyorduk. Argo bir dille her zamanki gibi aramýzda konuþuyorduk. Adnan Abi’ye serzeniþte bulunuyorduk. O olay gizli bir çekimdi. Kesinlikle basýnýn girmesi yasak olduðu bir andý. Kimin verdiðini bilmiyorum. Ama ben hala ayný düþüncedeydim. Biz pazarlamadan anlamadýðýmýz için klasik sarý-kýrmýzý formayý giymek isteriz. Asýl sorgulanmasý gereken o yayýný servis edenler. Bizim yarýn maçýmýz var bununla ilgilenmek çok üzücü..."

YAZIKLAR OLSUN SENÝN GÝBÝ TOPÇUYA REZÝL KAPTAN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

formasýný beðenmeyen adamdan kaptan falan olmaz býrak kaptaný o kulüpte iþi yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haklý galatasaraya yakýþan sarý kýrmýzý formadýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ali karaca Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    haklý galatasaraya yakýþan sarý kýrmýzý formadýr
    üzerindeki formayý yöneticilere küfür ederek sorgulamak topçunun haddine düþmez sana o kulüp bez parçasý dahi verse futbolcu olarak bunu büyük bir camianýn formasý olarak giyersin küfür ederek terbiyesizlk yaparak deðil

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

küfüre kesinlikle katýlmýyorum ama formanýn rengi bize kesinlikle yakýþmýyordu ardanýn yaptýðý bir kaptan olarak terbiyesizlik

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ardaya yakýþmamýþ..o forma renklerini ben de beðenmiyorum ama bu þekilde ifade etmiyorum bunu..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

doððru söylemiþ adam )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu takýmýn kurucularý en iyi rengi secip takýma sarý kýrmýzý giydirmiþler zamanýnda bende hiç onaylamýyorum bu formalarý bizim tek rengimiz var oda SARI KIRMIZI.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý draculu45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu takýmýn kurucularý en iyi rengi secip takýma sarý kýrmýzý giydirmiþler zamanýnda bende hiç onaylamýyorum bu formalarý bizim tek rengimiz var oda SARI KIRMIZI.
    sarý kýrmýzý mavi her neyse ne önce o eleþtirdiðin formayý terletip hakkýný vereceksin ondan sonra da küfür etmeden eleþtir hepiniz taktýnýz formanýn rengine görmüyormusunuz idmanda ki muhabbet sürekli belden aþaðý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herkes farklý bir þey söylemiþ.ama ben þuna takýldým.futbol oynamýþ biri olarak yöneticinin yanýnda böyle konuþma yapmasýný yadýrgadým.kaldýki klubun resmi formasý hakkýnda bu yorumlar.böyle bir yorum yapmasý çok yanlýþ.ayný formadan bendede var, arkadaþ hediyesi olduðu için deðiþtiremedim de. o yönden haklý bir kere bile giyemedim.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri