Galatasaray Kulübü Baþkan Yardýmcýsý ve Basýn Sözcüsü Adnan Polat, Okan Buruk'un transferinde istifayý hiçbir zaman tehdit olarak kullanmadýðýný söyledi. Dýþ Transferde bir atýmlýk kurþunlarý olduðunu belirten Polat, Fenerbahçe'ye de göndermede bulundu.
Adnan Polat, yönetim içinde gerginliðe neden olan Okan Buruk'un transferinde baþkan Özhan Canaydýn'ýn herþeyden haberdar olduðunu belirterek, "Baþkandan habersiz, gizli hiçbir þey yapmadýk. Tabii meydan boþta kaldý ya, bazýlarý konuþmaya baþladý.
Okan'ý eleþtirenlerin Okan yaþýnda çocuklarý var. Yönetimde elbette farklý fikirleri olan arkadaþlar var. Çok sert de tartýþtýk, ama hiçbir zaman istifayý tehdit olarak kullanmadým. Faruk Süren'in söyledikleri ise kendisini baðlar. Araþtýrdým. O kadar aþaðýlayýcý, kötü bir þey de yok. Ben de böyle düþünüyorum." þeklinde konuþtu.
Tecrübeli yönetici, teknik direktör Erik Gerets'in, "Yönetim hangi futbolcuyu alýrsa ben onu oynatýrým" sözleriyle ilgili olarak ise, "Erik Gerets, Türkiye'nin en problemsiz antrenörü. Okan'la ilgili sözlerini duydum. Okan'ý biz transfer ettik, oynatýp oynatmamak ona baðlý" dedi.
"TRANSFERDE BÝR ATIMLIK KURÞUNUMUZ VAR"
Transfer çalýþmalarýna deðinen Adnan Polat, "Bir atýmlýk kurþunumuz var. Benim gönlümden Maniche geçiyordu ama maliyeti nedeniyle olmaz. O Ýngiltere'de oynamak istiyor. Gravesen'i bonservis bedeli olmadan almak istiyoruz, yoksa olmaz. Aksi halde takým içinde dengeleri ve adaleti bozarýz" dedi.
Genç oyunculara övgüler yaðdýran Polat, Arda ve Mehmet gibi futbolcular baþka takýmlarda oynamýþ olsa, transfer etmek için büyük takýmlarýn milyon dolarlar teklif edeceðini savunarak, "Daha önce göreve geldiðim dönemde de takýmda Okan ve Arif gibi genç oyuncular vardý ve onlarla baþarýlara imza atmýþtýk. Yeni gençlerimiz de çok iyi oyuncular olacak" dedi.
"ÞAMPÝYONLUK ÇANTADA KEKLÝK DEÐÝL"
Adnan Polat, geride kalan sezonda büyük hayal kýrýklýðý yaþayan Fenerbahçe'nin, þampiyonluðu 'Çantada Keklik' gördüðünü ifade ederek, "Fenerbahçe'nin 100. yýlýnda yine iddialýyýz. Yine söylüyorum þampiyonluk çantada keklik deðil. 20.45 saatimi açýk artýrmada Murat Ülker aldý. 'Galatasaray þampiyon olursa yeniden vereceðim' diye bana mesaj çekti. Ben o saati geri alacaðým" diye konuþtu.
Kaynak : Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri