REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: hiper leoder

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha hiper leoder

Yumatu ali chip seri süper loader

ali chipli yumatu starsat starcom inpax
    flashı çöken on boot ash nekadar cihaz varsa hepsine rs232 den yazılım ve flas dump atmaktadır şuan test edilen cihazlar yumatu ali chip seri starsat 2 mblık seri inpax serisi anlıyacağınız bu loderle flash dump çekip aynen flash dump atabilirsiniz programa diğer seri tr cihazlar eklenmeye çalışılıyor maksat tamamen en çok giden cihazlara uyarlamak şimdiden herkese hayırlı olsun sevgilerimle bymemoli1478

(yükleme işlemi ve kurtarma)yazılım dosyası seçip ileri tıklayın ve cihazı fişe takın 15 saniye bekledikten sonra
    yükleme başlayacaktır yükleme bittikten sonra ikinci bir işlem daha var flaşa yazması için ileri tıklayın ve flaşa
    yazmasını bekleyin bitirdimi cihazınız hazır olacaktır

not:loder ile flash dump çekip flash dump atabilirsiniz loderi sadece kilitlemiş cihazlarda kullanın
    BOOT ON ASH EKRAN TİTREMELERİ VE DİĞER yazılımsal ARIZALAR OLDUĞU ZAMAN KULLANIN 100&100
    DÜZELTECEKTİR LODERE SPACESAT CİHAZLARI EKLENMİŞTİR
    HAYIRLI OLSUN sevgilerimle memoli1478

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam acaba benım cıhazıma uyar mı iq plus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyiye benziyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart iq plus sürekli kırmızı ışık

yumatu iq plus cihaza *** yüklerken makine öylece kala kaldı ve sürekli kırmızı ışık yanıyo başka da bişey yok.
    nasıl düzelir yardım pls.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yukarıdaki linktek, proğramı çalıştırdım. proğramlama deverede lütfen bekleyiniz yazdı ve çok uzun süre bekledim. şimdi reset mi desem yoksa beklemeye devam mı etsem kararsızım. bu proğramla ilgili detaylı bilgi lütfen.. yada bana başka bir çare

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı marvel1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yumatu iq plus cihaza *** yüklerken makine öylece kala kaldı ve sürekli kırmızı ışık yanıyo başka da bişey yok.
    nasıl düzelir yardım pls.
    dostum 3329c nin 2 serisi var crx normal qplus var hangisi seninki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yumatu iq plus yazıyor sadece rakam yada başka birşey yazmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

bak bu leoderi crx için vermişim normal ıq plussa sana bir leoder ve yazılım verecem dene bir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı marvel1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ok bekliyorum
    sorun oldu doyya eklemiyorum daha sonra

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri