Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Beklenen oldu BDP desteklediði 10 milletvekili adaylýðý kabul edildi!!!

  1. #1

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Beklenen oldu BDP desteklediði 10 milletvekili adaylýðý kabul edildi!!!

    sonunda bir gecede iþler deðiþti ysk önce aday olamazlar dedi veto yedi iki gün sonra olabilir dediler sebep? ne olacak? herþey soru iþareti anlamadým gitti ne olduda 2 günde aday olmaya engel durumlarýnýn bulunmadýgýna kararý verildi???
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

    http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

  2. #2

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    adamlar þovunu yaptý...taþlamadýklarý yer kalmadý... vetoyu bahane edip çok güzel bir ayaklanma çýkardýlar ve istediklerinide elde ettiler... bdp nin böyle durumlar için antremanlý olduðu belli. zaten bu durumlarda örgütü nasýl harekete geçirdiðini gördük...maalesef biþey yapamadýðýmýzýda... nereye varacak bu iþin sonu merak ediyorum ciddi ciddi...

  3. #3

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    A29 Allah yardimcimiz olsun.

    S.A.Yurt dýþýndaki gurbetçilerin kendi çalýþtýðý ülke konsolosluklarýnda oy kullanýlmasýný yasaklayan zihniyetten ne bekleyebilirsinizki.Memleketi karýþtýrmak için herþeyi yapýyorlar.ALLAH yardýmcýmýz olsun.AEO.

  4. #4

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    konuyu seviyelý yürütelým bunu baþtan uyarayým. KOnuyu kapatmayalým.


    Aslýnda verilen karar baþtan aþaðý yanlýþtý. Þimdi aynanýn diðer yüzünden bakmak lazým. Zaten kürt halkýný bunlar ve bunlara yataklýk edenler Türkiye Cumhuriyeti sizi kýsýtlýyor diye dolduruyorlardý buda üstüne tuz biber oldu ve bu þekilde onlar haklý cýkarak seçimlerde daha güçlü olmalarýna meydan verildi. Olaylara gelince aslýnda olan bir olay yok istenilse hiç biri olmaz ama þöle biþi var bunlarýn hepsi bir gun bunlarýn önüne sunulacak.

    Her þey stratejiye dayanýyor bu düzende acelyle öf***le hareket eden kaybeder resmen bir santraç oyunu halýne geldi.

    Bu kararý cýkaran yargý ve buna yataklýk edenler kimin elini güçlendirdi. Acaba kime yardým etti haklýyken kým haksýz oldu. Kimse kusura bakmasýn ama bu seferký oyun kendý içimizde koz verdik.

    Ama ben baþka bir yönden inceliyorum bunlar o kadar sokaklarý yaðmaladýlar kýrdýlar geçirdiler. Bunlarýn hepsi kayýtlý. Sonuç olarak Dünya da Türkiye olarak kurallara göre bir yer ediniyoruz illaki bu mezopotamyada bazý kurallar ve diðer ülkelerle ilgili kurallar olacak. Bu çerçeveden bakarsak dal ve dallar uzatmadan ve bu uzattýýmýz dallarýn ne þekilde kullanýldýðýný ve ne þekilde deðerlendirildiðini kanýtlayamadan bir þey elde edemeyýz. tabý burda þehitlerimizi karýþtýrmýyorum bir masumumuz için gerekirse ona kýyanýn sulalesý kurutulmalýdýr o çok ayrý.

    LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7


    Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.


Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •