konuyu seviyelý yürütelým bunu baþtan uyarayým. KOnuyu kapatmayalým.
Aslýnda verilen karar baþtan aþaðý yanlýþtý. Þimdi aynanýn diðer yüzünden bakmak lazým. Zaten kürt halkýný bunlar ve bunlara yataklýk edenler Türkiye Cumhuriyeti sizi kýsýtlýyor diye dolduruyorlardý buda üstüne tuz biber oldu ve bu þekilde onlar haklý cýkarak seçimlerde daha güçlü olmalarýna meydan verildi. Olaylara gelince aslýnda olan bir olay yok istenilse hiç biri olmaz ama þöle biþi var bunlarýn hepsi bir gun bunlarýn önüne sunulacak.
Her þey stratejiye dayanýyor bu düzende acelyle öf***le hareket eden kaybeder resmen bir santraç oyunu halýne geldi.
Bu kararý cýkaran yargý ve buna yataklýk edenler kimin elini güçlendirdi. Acaba kime yardým etti haklýyken kým haksýz oldu. Kimse kusura bakmasýn ama bu seferký oyun kendý içimizde koz verdik.
Ama ben baþka bir yönden inceliyorum bunlar o kadar sokaklarý yaðmaladýlar kýrdýlar geçirdiler. Bunlarýn hepsi kayýtlý. Sonuç olarak Dünya da Türkiye olarak kurallara göre bir yer ediniyoruz illaki bu mezopotamyada bazý kurallar ve diðer ülkelerle ilgili kurallar olacak. Bu çerçeveden bakarsak dal ve dallar uzatmadan ve bu uzattýýmýz dallarýn ne þekilde kullanýldýðýný ve ne þekilde deðerlendirildiðini kanýtlayamadan bir þey elde edemeyýz. tabý burda þehitlerimizi karýþtýrmýyorum bir masumumuz için gerekirse ona kýyanýn sulalesý kurutulmalýdýr o çok ayrý.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri