REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: alınık 2. el dm 500s arıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart alınık 2. el dm 500s arıyorum

sayın üstatlar satılık 2. el dreambox 500s arıyorum istanbul k.çekmecede ikamet ediyorum istanbul geneli satacak arkadaşlardan cihazı elden almak istiyorum kargo işi ile uğraşmak istemiyorum tüm arkadaşlara duyrulur
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gücellllll acilllll

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yaklaşık 4 ay önce sponsor firmadan (uydustore) aldığım sıfır ayarında Dreambox 500s var. ama Ankaradayım. HD almak için satmak istiyorum. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yaklaşık 4 ay önce sponsor firmadan (uydustore) aldığım sıfır ayarında Dreambox 500s var. ama Ankaradayım. HD almak için satmak istiyorum. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım ne kadar istediğini yazmamışsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne kadar istiyosun cihaza ankaradan ptt posta ile alabilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende de var dostum alalı daha 2.5 ay falan oldu içinde de 15 günlük server dosyasıda duruyor almak istersen sana kargoyla yollarım pmden ulaşırwsan msnden görüşürüz.. bende HD alıcı almak için satıyorum yoksa cizah güzel normalde bana yeter ama HD lerde bir başka tabiki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fatih_123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende de var dostum alalı daha 2.5 ay falan oldu içinde de 15 günlük server dosyasıda duruyor almak istersen sana kargoyla yollarım pmden ulaşırwsan msnden görüşürüz.. bende HD alıcı almak için satıyorum yoksa cizah güzel normalde bana yeter ama HD lerde bir başka tabiki
    Kardeş pm ne bakarmısın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hd cihaz alırsanı dreambox almayın cok sorunlu berbat bir cihaz alırasnız medialik alın maus klavye takın nete girin selamtle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güncellll

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzmanuyducu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    güncellll
    usta bende var ama şöyle birşey adaptöründe sorun var arada bir donuyor dreamboxu biliyorsan tek sorun zaten adptör sorunu 70tl olur ayrıca tv kartı da var ss2 de var Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri