sayýn üstatlar satýlýk 2. el dreambox 500s arýyorum istanbul k.çekmecede ikamet ediyorum istanbul geneli satacak arkadaþlardan cihazý elden almak istiyorum kargo iþi ile uðraþmak istemiyorum tüm arkadaþlara duyrulur
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
sayýn üstatlar satýlýk 2. el dreambox 500s arýyorum istanbul k.çekmecede ikamet ediyorum istanbul geneli satacak arkadaþlardan cihazý elden almak istiyorum kargo iþi ile uðraþmak istemiyorum tüm arkadaþlara duyrulur
Ýmza alanýnda Kurallara Uymanýz Tavsiye edilir
gücellllll acilllll
Arkadaþlar cihazý 2. kumanda hediyeli deðil o zaman için Sharp LNB hediyesi ile 130 TLye almýþtým. LNByi kullandýðým için LNB hariç 110TLye satabilirim.Kargo ödemesi bana ait...
Konu gungor1976 tarafýndan (26-04-2011 Saat 23:57 ) deðiþtirilmiþtir.
bende de var dostum alalý daha 2.5 ay falan oldu içinde de 15 günlük server dosyasýda duruyor almak istersen sana kargoyla yollarým pmden ulaþýrwsan msnden görüþürüz.. bende HD alýcý almak için satýyorum yoksa cizah güzel normalde bana yeter ama HD lerde bir baþka tabiki![]()
hd cihaz alýrsaný dreambox almayýn cok sorunlu berbat bir cihaz alýrasnýz medialik alýn maus klavye takýn nete girin selamtle
güncellll
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri