Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: YGS'de düþük puan aldý intihar etti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart YGS'de düþük puan aldý intihar etti

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

YGS'de düþük puan alan lise son sýnýf öðrencisi 18 yaþýndaki Sýdýka Soydan intihar etti.
    Mersin'in Erdemli ilçesinde YGS'de düþük puan alan lise son sýnýf öðrencisi 18 yaþýndaki Sýdýka Soydan intihar etti.

ABLASI ASILI HALDE BULDU
    Olay, Mersin'in Erdemli Ýlçesi'ne baðlý Adnan Menderes Mahallesi 11005 Sokak'ta meydana geldi. Erdemli Lisesi son sýnýf öðrencisi 18 yaþýndaki Sýdýka Soydan, YGS'den 260 puan aldý. Arkadaþlarýna aldýðý puaný beðenmediðini belirten Soydan, sabah erken saatlerde ablasý Meryem Soydan tarafýndan evlerinin yanýnda, komþularýna ait evin saçaðýna boynundan asýlý halde bulundu. Cenaze Adana Adli Týp Kurumu'na gönderildi. Olayý haber alan okul arkadaþlarý ve yakýnlarý öðrencinin yaþadýðý eve akýn etti.

BABASI TEPKÝLÝ
    Sýnav sonucunun açýklanmasýna tepki gösteren baba Hanifi Soydan (52), "Mahkeme kararý açýklanmadan sýnavý sonuçlarý açýklandý. Çocuðumun bu zamana kadar bir sorunu yoktu. Aldýðý 260 puaný beðenmedi. Bu çok düþük, benim istediðim puan deðil dedi. Ben de üzülme yine girersin diye teselli ettim. 5 çocuðumdan en küçüðü olan Sýdýka'nýn saçýnýn teline zarar gelsin istemezdim. Ben onun okumasý için gece gündüz çalýþýyordum. Ýntihar edeceði aklýmýn ucundan bile geçmedi'' þeklinde konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart ygs intiharý

insan bir sýnav için canýna kýyar mý hiç?

diðer sýnava daha fazla çalýþarak baþarýlý olunabileceðini söyleyen biri çýksaydý karþýsýna keþke

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu çocuklarý yarýþ atý gibi gören bu sistemi kuranlar utansýn. Kýzýmýza Allah Rahmet Eylesin. Ailesine bol bol sabýr diliyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri