Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: dreambox 800hd se orjinal mi yoksa vu+dou mu

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vu+dou görüntü kalitesi olarak diyorlar
    bu cihazların ikiside bende var görüntü ve hız olarak kesinlikle dreambox 800se
    ama modül ikinci tunere para vermek istemiyorsan ve fiyatı uygun olsun diyorsan
    vu+ duo
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgiler için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben hd bir receiver almak istiyorum. sizden tavsiye almak isterim.para konusunda allah şükür sorunum yok.vu+ultimo yeni bir cihaz fiyat:1450tlye satiyorlar.ama piyasada daha ucuz cihazlar var.atlanta vs next 19500 vs gibi linux tabanlı uydu alıcıları.vu+ultimo bana ne gibi artılar sunar ve verilen paraya degermi yazlımı açısında diyer cihazlarda farkı nedir.kullan usdatlarda kısada olsa bilgi almak isterim.bir next kullanıcısı olarak?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alidemirkaya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben hd bir receiver almak istiyorum. sizden tavsiye almak isterim.para konusunda allah şükür sorunum yok.vu+ultimo yeni bir cihaz fiyat:1450tlye satiyorlar.ama piyasada daha ucuz cihazlar var.atlanta vs next 19500 vs gibi linux tabanlı uydu alıcıları.vu+ultimo bana ne gibi artılar sunar ve verilen paraya degermi yazlımı açısında diyer cihazlarda farkı nedir.kullan usdatlarda kısada olsa bilgi almak isterim.bir next kullanıcısı olarak?
    vu duo cihazını hiç bilmem kullanmadımda..ancak Atlanta HD box kalitesine bakılınca fiyat olarak ciddi avantajlı..bence onu alın beğenmezseniz ikinci el olarakta ciddi pazarı var..çok rahat satarsınız istediğiniz başka bişey alırsınız..ancak dreambox ta zaman zaman sorun yaşayanlar oluyormuş.aklınızda bulunsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için sagol degerlendircem?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vu+ anlatılmaz yaşanır diyorummm......bi vu+duo kullanıcısı olarakkk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen bende çok kararsız kaldım

dm 500 hd
    dm 800 hd se
    vu duo+ plus twin
    birde x trent et 9000 yorunlarınız ne dir arkdaşlar
    bende 1 yılı geckin clack teck HD et 9000 kullanıcısıyım ve içine pervane takdım ve ısınma sorunu yok gibi birşey artık.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri