REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Atlanta ET 5000 - ET 9000 yeni cihazlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Atlanta ET 5000 - ET 9000 yeni cihazlar

Atlanta Et 5000

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
    Broadcom 400 MHz MIPS İşlemci
    Linux İşletim Sistemi
    Medya Oynatıcı
    Eklenti (Plug-ins) Desteği
    2 x Smart kart Okuyucu
    MPEG2 / H.264 Donanım
    1 x DVB-S2 Tuner
    128MB NAND Flash / 256MB DDR Hafıza
    10/100MB İnternet Arayüzü
    2 x USB 2.0
    RS-232
    HDMI
    YPbPr
    RGB (Kompozit Video)
    S/PDIF Dijital Ses Çıkışı(Optik)
    Elektronik Program Rehberi (EPG)
    Otomatik & Manüel Servis Tarama Desteği
    Çoklu LNB Kontrolü (DiSEqC)
    Tema Değiştirme
    Harici Adaptör

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ATLANTA XTREND ET9000

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
    Broadcom 400 MHz MIPS İşlemci
    Linux İşletim Sistemi
    Medya Oynatıcı
    Eklenti (Plug-ins) Desteği
    2 x Smart kart Okuyucu
    2 x Ortak Arayüz
    MPEG2 / H.264 Donanım
    DVB-S2 Çift Tuner
    12 Karakter Nokta Matrix VFD Ekran
    128MB NAND Flash / 512MB DDR Hafıza
    Harici SATA Desteği
    10/100MB İnternet Arayüzü
    3 x USB 2.0
    RS-232
    HDMI
    YPbPr
    RGB (Kompozit Video)
    2 x SCART
    S/PDIF Dijital Ses Çıkışı(Optik)
    Elektronik Program Rehberi (EPG)
    Otomatik & Manüel Servis Tarama Desteği
    Çoklu LNB Kontrolü (DiSEqC)
    Tema Değiştirme

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazlar Clarke Tech ve Xtrent in aynıları.

Et 9000 fiyatı 970 tl civarı bence 3 ncu bir markanın gelmesi iyi oldu. 1400 tlde 970 tl ye düşüş beklediğimiz oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihazlar Clarke Tech ve Xtrent in aynıları.

Et 9000 fiyatı 970 tl civarı bence 3 ncu bir markanın gelmesi iyi oldu. 1400 tlde 970 tl ye düşüş beklediğimiz oldu.
    Valla Volkan kardeş Atlanta mevcut cihazı Atlanta HDBOX'ı sanki tam rayına oturtmuş gibi şimdi yeni cihazlarmı çıkarıyor?Onlar içinde artık Teamlerden yazılım duasına çıkarız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla Volkan kardeş Atlanta mevcut cihazı Atlanta HDBOX'ı sanki tam rayına oturtmuş gibi şimdi yeni cihazlarmı çıkarıyor?Onlar içinde artık Teamlerden yazılım duasına çıkarız...
    HDBOX TA RAYINA OTURMUŞ YAZILIM MEVCUT SADECE KULLANICILARIN ISTEKLERI DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDILIYOR. ısteyen eskı yazılım kullanır.

bu cıkhazlar zaten baska markalar olarak var ve tamamen lınux tur.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biz di*** elektronikten bekliyorduk atlanta getirdi hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni cihazlar çok süper ,şöyle bir inceledim hoşuma gitti..fiyatları zamanla düşeceğine inanıyorum,alacağım modelde ET9000 olur.

sanalpazar ve multivizyontv de satıştalar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    HDBOX TA RAYINA OTURMUŞ YAZILIM MEVCUT SADECE KULLANICILARIN ISTEKLERI DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDILIYOR. ısteyen eskı yazılım kullanır.

bu cıkhazlar zaten baska markalar olarak var ve tamamen lınux tur.
    Volkan hocam en son yazılımı kullanıyorun ama en basit uydu arama işleminde bile fta_tv,şifreli _tv ayrımı yapamıyorum,tp silerken listesinin ortasından hop en baştaki tp'ye geri dönüyor.İşin yoksa kaldığın tp frekansını ara. Gereksiz onlarca uydu var silemiyorum,auto'yu geçtim usb ile olsun softcam atıp hellasatı izleyemiyorum,görüntü ayarları yapamıyorum(parlaklık,kontras,renk),gündüz elektrik gidip gelmiş cihaz otomatikman akşama kadar açık. Daha onlarca basit şeyleri yazmıyorum. Yoksa bunlar varda yazılımı benmi bulamıyorum?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Volkan hocam en son yazılımı kullanıyorun ama en basit uydu arama işleminde bile fta_tv,şifreli _tv ayrımı yapamıyorum,tp silerken listesinin ortasından hop en baştaki tp'ye geri dönüyor.İşin yoksa kaldığın tp frekansını ara. Gereksiz onlarca uydu var silemiyorum,auto'yu geçtim usb ile olsun softcam atıp hellasatı izleyemiyorum,görüntü ayarları yapamıyorum(parlaklık,kontras,renk),gündüz elektrik gidip gelmiş cihaz otomatikman akşama kadar açık. Daha onlarca basit şeyleri yazmıyorum. Yoksa bunlar varda yazılımı benmi bulamıyorum?

bak hocam konu dağılıo bu konuştuklarımızın bu konu ile alakası yok.

Bu cihaz ilk cıktığında zaten bu özellikler ve şu anki bir cok özellik yoktu. Siz bir dreambox takı özellikleri yada başka markalardaki bir cok özelliği bu cihazda istiyorsunuz. Baska firmalar gibi atlanta firması bu özellikler yok dıe kestirip atmadı kullanıcıların isteklerı üzerine yazılımı geliştirdiler sonradan katılan bir cok özellikler bizlerin istekleri doğrultusunnda yapıldı. Bir cihazın belli bir kapasitesi var bu cihazın Flaşh kapasitesi şu hat safhada zorlanarak özellikle katılıo. Her seferınde yenı bir özellik katılıo ama her seferınde baska markada cıkan yenı bır özellik bu cihazdada ıstenıyor. Firmada iyi niyetle cabalıyor.

Konu bundan ıbaret bence bu konunun HD boxla alakası yok. Zaten bu cihazlar baska markalar altında da kendını ıspatlamış lınux cihazlardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haklısın üsdat. Atlanta tüm kullanıcıların istekleri doğrultusunda çok yol aldı.Kim ne istiyorsa cihaza montelemeye çalıştılar. Bu deme koluyorki bu firma heryönüyle kullanıcı dostu. Saygı ile.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri