Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Terim'den açýk kapý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart Terim'den açýk kapý

    Ünal Aysal'ýn baþkan olmasý durumunda takýmýn baþýna getireceði Fatih Terim'den açýklama
    A Milli Futbol Takýmý'nýn ve Galatasaray'ýn eski teknik direktörlerinden Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , ''Ýsminiz medyada çok sýk geçiyor. Yeþil sahalarda ne zaman göreceðiz'' þeklindeki soruyu, ''Yakýn zamanda daha çok geçecek'' diyerek yanýtladý.

    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , WOW Kongre Merkezi'nde Trabzonspor'un eski oyuncularýndan ALS hastasý Ýsmail Gökçek'in baþkanlýðýný yürüttüðü ALS-MNH Derneði'nin gecesine katýldý.

    Kongre merkezine giriþte basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtlayan Terim, futbol ailesi üyeleri arasýnda duygusal bir bað olduðunu kaydederek, ''Bu tür organizasyonlara katýlmaya ve elimden geleni yapmaya çalýþýyorum. Herkesin de bu tür yardýmlarda bulunmasý her halde bir birey olarak vazifesi. Vicdan olarak da insaný rahatlatan bir þey'' dedi.

    Fatih Terim, bir basýn mensubunun ''Medyada sýkça isminiz geçiyor. Sizi yeþil sahalarda ne zaman göreceðiz'' þeklindeki sorusu üzerine, ''Benim ismim geçiyor. Tabii ki geçmeli de. Yakýn zamanda daha çok geçecek. O zaman konuþuruz'' þeklinde yanýtladý.

  2. #2

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    bakalým bu düzenle bu futbolcularla ve bu yönetimin býraktýðý izleri gelirse terim çözebilecek mi

  3. #3

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    gs 3yýldaha kendine gelemez
    Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...

  4. #4

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    fatih terim bu futbolcularýn hicbirini istemez.

  5. #5

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    bencede istemez ama yeni bir takýmdam hemen baþarý beklemek hayalcilik olur.terim de sihirbaz deðil sonuçta....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •