Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Þiddet Yasasý'nýn ilk kurbaný bayan!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Þiddet Yasasý'nýn ilk kurbaný bayan!

Galatasaray taraftarý 29 yaþýndaki Nurþen Balcý yeni çýkan yasanýn ilk zanlýsý oldu.

Manisaspor ile Galatasaray arasýnda oynan maçta meþale yaktýðý iddia edilen Galatasaray taraftarý 29 yaþýndaki Nurþen Balcý, Sporda Þiddet Yasasý'nýn ilk zanlýsý oldu.

Manisa'da oynanan karþýlaþmada Galatasaray'ýn attýðý gol sonrasý sarý-kýrmýzýlý taraftarlarýn bulunduðu tribünde meþale yakýldý.

Yeni çýkarýlan 6222 sayýlý Sporda Þiddet ve Düzensizliðin Önlenmesine Dair Kanun ilk defa bu maçta uygulandý. Meþaleyi yakan Galatasaray taraftarý Nurþen Balcý tespit edilirken, karþýlaþma sonrasý polis tarafýndan yakalanýp gözaltýna alýndý.

Balcý'nýn yakýnlarý, meþaleyi erkeklerin yaktýðýný, elden ele dolaþýrken Nurþen Balcý'nýn eline geçtiðini iddia etti. Balcý, polis merkezindeki ifadesinin ardýndan serbest býrakýldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi olmuþ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bayan -erkek eþitliði var bu ülkede kim suç yaparsa cezasýný çekmeli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne biçim þey þu taraftarlýk anlamadým ben. çok fazla meraklýsý deðilim futbolun. seyretmem açýkçasý. fakat trübüne para verip seyretmeye gidenlerin gerçekten seyretmeyemi gittikleriklerini ciddi ciddi sorguluyorum. yahu trübüne girmiþsin iþte seyretsene adam gibi... hele geçen haftalarda bursasporla beþiktaþ taraftarlarý birbirine girmiþti...o neydi öyle? býçaklar hatta býçakta deðil kýlýçtý o galiba... önlerine gelene sallayýp durdular. yuh dedim yaa...sanki savaþa girmiþiz...bu adamlarmý maç seyretmeye gelmiþ kýlýçla? külahýma anlatsýnlar...maçlardaki taraftar azgýnlýklarý ile ilgili cezalarýn artmasýný, hatta çokçok artmasýný isterim... taki gýk demeden maçý efendice seyredene kadar...
    (insan böyle bir durumda ölürse niyazi olur herhalde)
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri