REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: YARDIM LÜTFEN hp PC DE SORUN VAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 YARDIM LÜTFEN hp PC DE SORUN VAR

pç acma dügmesine bastıgımda pç min pervanesi calışıyor ve 5 saniye gecmeden pervane duruyor ve ekranda görüntü yok vede klavyemin ışıkları vede farenin ışıklar yanmıyor yani calışmıyor ne yapmam gerekiyor saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Power tuşun takılı kalıyor olmasın??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bios bili sök 5dk bekle tak belki düzelebilir. bide fanını temizle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bios bili sök 5dk bekle tak belki düzelebilir. bide fanını temizle.
    dediklerinizi yaptım ama degişen birşey yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kolega20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta power tuşuna basıyorum acılıyor pc ve pervanelerde calışıyor 5 saniye gecmeden pervaneler duruyor.bende powere geri basıyorum pç kapanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi sorun pervanelerdemi, yoksa pc hiç açılmıyomu hangisi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=xxman;528981]Şimdi sorun pervanelerdemi, yoksa pc hiç açılmıyomu hangisi.[/QUOTE

pç min ekrenında hiç birşey gözükmüyor vede klavye calışmıyor tabiki farede calışmıyor..ekranda birşey gözükmedgi için formatta atamıyorum..pervanelere gelince pc aclırken sadece 5 saniye filan pervaneler dönüyor sontra duruyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pç min ekrenında hiç birşey gözükmüyor vede klavye calışmıyor tabiki farede calışmıyor..ekranda birşey gözükmedgi için formatta atamıyorum..pervanelere gelince pc aclırken sadece 5 saniye filan pervaneler dönüyor sontra duruyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı taraftar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki PSU değiştirmeyi denedinizmi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kolega20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta power düğesi takılı kalsa acılırken mavişıgı yanıyor onun sönmesi gerekir vede basılı tutdugumda power i kapandıgını görüyom pç nin

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri