Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
1 sonuçtan 1 ile 1 arasý

Konu: Türkler'e dönün çaðrýsý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart Türkler'e dönün çaðrýsý

    Dışişleri Bakanlığı, Ortadoğu'da meydana gelen gelişmeler nedeniyle Lübnan'da bulunan Türk vatandaşlarının Türkiye'nin Beyrut Büyükelçiliği ile temas halinde bulunmalarının uygun olacağını bildirdi.

    Dışişleri Bakanlığından yapılan duyuruda, Türk vatandaşlarının Lübnan'dan ayrılmalarının önerildiği belirtildi.

    Duyuruda, Lübnan dışına yapılacak seyahatlerin olanaksız hale gelmesi durumunda Türk vatandaşlarının tahliye edilmelerini sağlamak üzere gerekli hazırlıkların tamamlandığı da kaydedildi.

    Bu arada diplomatik kaynaklar, Mısır'ın, ABD ve İsrail'in isteğiyle krizin sona erdirilmesiyle ilgili belli bir rol üstlendiğini ve Mısır Dışişleri Bakanı Ahmed Ebul Geyt'in, Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül'ü arayarak, temasları hakkında bilgi verdiğini kaydettiler.

    Kaynak : Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu freestar tarafýndan (14-07-2006 Saat 23:18 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •