REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Amstrad 19400-19500 hd

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 19400

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu sitede bulunan 19400'ün fiyatı nasıl acaba yardımcı olabilirmisiniz ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar
    Bende MD19400 var. Kaydettiğim bazı kanallar ertsi gün açtığımda siliniyor.
    Bu durumu nasıl düzeltebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
    İso58

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba sizlerden ricam bügün(12/10/2012)itibari ile 19400full Hd cıhazım için st*** ve yazılımı varmı varsa nereden alabilirim beni aydınlatırsanız mutlu olurum.Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusuf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba sizlerden ricam bügün(12/10/2012)itibari ile 19400full Hd cıhazım için st*** ve yazılımı varmı varsa nereden alabilirim beni aydınlatırsanız mutlu olurum.Saygılarımla

19400 hd nin 1.51 yazılımı cihazın ftp de var kardeşim direkt olarak cihazınıza indirebilirsiniz. aşağıda uygulamaları dikkatlice uygulayın cihazda

Menü ....

Eğlence menüsü ...

Ağ Ayarı....

VFTP...

Kırmızıya basın ..

19400-Ver:1.51 içine girin ve NxpRom.bin üzerine gelip OK leyin ...Çıkan uyarıda Mem seçeneğini kullanarak yazılımı cihazınıza indirmeye başlayabilirsiniz. İşlem bittikten sonra fabrika ayarlarından sıfırlayıp cihazı tekrar kurabilirsiniz.

Kanal Listesi ve softcam içinde aynı yolları kullanabilirsiniz.

Cihazınızın elektrik fişini çekiniz ve tekrar cihazınızı çalıştırınız.

Tekrar Menüden ...
    Server Ayarları .... içine gidip yalnızca F1 yapıyorsunuz ..( eğer ayarlar silinmişse 40 a gelip kontrol edebilirsiniz )
    Varsayılan serverler ile değiştirmek istiyormusunuz sorusunu Ewet yapın ve Ok leyin ..exit ile çıkın ..Değişen bilgileri kayıt etmek istiyormusunuz ...Evet Yapın ve Ok leyin.

Cihazınızın IP alıp almadığını kontrol edin ...Eğer IP almışsa 2-3 dakka bekleyiniz.Sistem devreye gidecektir.

Not: özel server bilgilerinizi bilgilerini kayıt edin yazılım atıldıktan sonra cihazınıza girersiniz selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saygılarımla bana cevap verecek bir arkadaş yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim sağolun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadslar bende amstard 19500 hd cıhaz var sanırım yanlıs yazılım attım boot yazıyo acmıyo kılıtlendı lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkler

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri