Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: turksatta sinyal sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart turksatta sinyal sorunu

arkadaslar turksatta sinyal sorunum var soyleki dortlu dayzek iki canak var tek çanak ta uç lnb turksatta tek lnb var turksatta sinyal sorunu olustu mesala show tv acik flash tv acik bunun gibi 20 kadar kanal acik digerlerinde sinyal yok fisi cekip takiyorum kanallar açiliyor uç saniye sonra tekrar gidiyorlar sizinde basinizdfan boyle sorunlar geçtimi nasil çare buldunuz yardimci olurmusunuz mesala sinyal derecesi 90 larda dusuk sinyal degil yani
    dreambox7020 VAR geminni4.70 Kullaniyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turksat için Disegcı aradan cıkarın direk cihaz turksata bağlı olsun aynısımı eğer yıne sorun devam ederse LNB değiştirip bakın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan dayzegi çikarirsam diger uç uydu gidecek benim takildigim show tv de 93 sinyal var dayzegi degistirmem için bir uyducu gelmesi lazim çatiya çikilmasi lazim ama evdeki medi@link9700 A is yerine isyerindekini de eve getirecem bakalim ne degisecek
    Tesekurler ilgine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynı sorunu ben DM 500-S de yaşıyorum. Dün havada şimşekler çakıyordu sonrasında bahsettiğiniz sorun oluştu. Siz nasıl çözüm buldunuz bu soruna? Bu arada tek çanak kullanıyorum.
    Konu rsll tarafından (22-09-2011 Saat 08:45 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri