Hatay'da pompalý tüfekle rastgele ateþ açan þahýs bir kadýný öldürdükten sonra polislere de ateþ etti. 1 polis olay yerinde 1 polis de hastanede þehit oldu. Saldýrgan intihar etti.
Hatay'da, komþularýyla tartýþtýktan sonra pompalý tüfekle rastgele ateþ açan zanlýnýn yaraladýðý polis memuru da þehit oldu.
Alýnan bilgiye göre, Çekmece beldesi Pýnarbaþý Caddesi Ay Sokak'ta henüz belirlenemeyen bir nedenle komþularýyla tartýþtýktan sonra ikinci katýndaki evinin balkonundan pompalý tüfekle çevreye rastgele ateþ açan Salih Sezer'e müdahale ederken yaralanan polis memuru Coþkun Akþit'in, tedavi altýna alýndýðý Antakya Devlet Hastanesinde müdahalelere raðmen kurtarýlamadýðý bildirildi.
Olaya müdahale eden diðer polis memuru Ýsmail Gündüz þehit olmuþ, zanlý Sezer tüfekle intihar etmiþti.


Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý


Yer imleri