Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Atlanta HDbox T Açýlýp Kapanma Sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Atlanta HDbox T Açýlýp Kapanma Sorunu

Arkadaþlar Geçen Haftaiçi Cihazý Satýn Aldým Son Yazýlým Cihazdan Seçerek Yükledim Fakat Fabrika Ayarlarýna Dönmedim Ardýndan 3 Uydulu Tarama Yaparak Kendime Özel Kanal Listesi Oluþturdum Server Bilgilerimi Girdim Buraya Kadar Herþey Normal Sorunsuz Cihazý Kullanýyorum.Akþam Yatarken Cihazý Kapattým Prizden Fiþini Çektim Sabah Uyandýktan Sonra Cihazýn Fiþini Prize Taktým Görüntü 2-3 Sefer Gelip Gidiyor Gelip Gidiyor Ardýndan Kanal Normal Açýlýyor Ve Sorunsuz Cihazý Kullanmaya Devam Ediyorum.Bu Problemi Cihazý Aldýðým Günden Beri Sabah Her Cihazýn Fiþini Prize Taktýðýmda Yaþadým Yaþýyorumda Acaba Bu Sorunu Aranýzda Baþka Yaþayan Oldumu?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hangi yazýlýmý kullanýyorsun son yazýlýmý yükledinmi?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. yazýlýma bir göz at gnel sorunlar bu yazýlýmla ortadan kalktý
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fabrika ayarlarýna dönun kanal listenýzý yenýden oluþturun eðer sorun devam ederse aldýðýnýz yere göturun cýhazý deðiþtirsinler yada servise gönderýn 1 hafta içinde geri gelir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Öncelikle Yardýmcý Olmaya Çalýþan Tüm Arkadaþlara Teþekkür Ederim.Problem Kullandýðým Seyyar Kablonun Prizinden Kaynaklandýðýný Tespit Ettim.Problemim Çözülmüþtür.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayýrlý günler arkadaþlar bendede atlanta hd box t tuþlu cihazýn ön panelinde please wait yazýyor ve saatlerce bekliyor acaba hangi yazýlýmý atmalýyým öneri ve yardýmlarýnýzý bekliyorum. Teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mehmetkeser Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hayýrlý günler arkadaþlar bendede atlanta hd box t tuþlu cihazýn ön panelinde please wait yazýyor ve saatlerce bekliyor acaba hangi yazýlýmý atmalýyým öneri ve yardýmlarýnýzý bekliyorum. Teþekkürler.

aþaðýdaki linkteki 2 nci sýradaki ÇÖZÜM kýsmýný uygulayýn. Sonra yený yazýlýý yukleyýn. kolay gelsýn.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri