Ýki yumurta yiyip yatýyorum o bana sultan sofrasý gibi geliyor"
11 Mayýs 2011 Çarþamba, 10:21:09
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. kanseri yenmek için 527 bin TL borçlandýðýný söyledi. Borçlarý nedeniyle evini satan ve bürosunda yatýp kalkan Ünlü sanatçý, "60 bin TL borcum kaldý" dedi.
Üç yýl önce yakalandýðý kanseri yenen Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , saðlýðýnýn günden güne daha iyi olduðunu belirterek, “Çok üzüldüm, çok acý çektim ama benim için kötü günler geride kaldý” dedi.
Hastalýðýyla mücadele ettiði dönemde eþiyle sorunlar yaþadýðýný ve evliliðini bitirmek zorunda kaldýðýný da vurgulayan ünlü sanatçý, “Acý dönem bana çok güzel þarkýlar yazdýrdý. Yeni albümüm Aþkýn Göz Yaþlarý yakýnda çýkacak” diye konuþtu.
"TEKRAR ATEÞE ATLAMAM"
Milliyet'in haberine göre, hastalýðý yenmek için çok paralar harcadýðýný anlatan ünlü sanatçý þöyle konuþtu: “Tedavime su gibi para gitti. Çok borçlandým. 527 bin TL borcum vardý, hastaneden çýktýðýmda. Ýyileþince besmele çektim ve kendimi iþime verdim. 20 vilayette konserler verdim, yurtdýþýnda da bu rahat 15’i bulmuþtur. Evimi sattým, büromda yatýp kalkýyorum. O borcun büyük bir bölümünü kapattým, geriye 50-60 bin TL gibi bir borç kaldý. Ýnþallah bu sene borçlar bitecek.”
Bir daha asla evlenmeyi düþünmediðini belirten Göðebakan sözlerini þöyle sürdürdü: “Eþimden çok büyük darbe yediðim için korkuyorum. Ayný þeyi tekrar yaþamayý istemiyorum. Bir dahasýný kaldýramam. Zaten çok boðulmuþ bir vaziyetteydim, kendimi yeni yeni toparlýyorum. tekrar ateþe atlamam. Artýk buna oðlumda ailemde izin vermez.” Hastaneden çýktýktan sonra babasýnýn yanýna gittiðini anlatan ünlü sanatçý, “Babam bana dedi ki ‘Oðlum sen bizi çok üzdün.’ Bu dünyada en son üzeceðim kiþiler annem ve babamdýr.Onlarý bir daha üzmem, üzemem” dedi.
YUMURTA KIRIP YÝYOR
Yalnýzlýða artýk alýþtýðýný itiraf eden Göðebakan son noktayý þöyle koydu: “Büromda yatýyor da olsam en azýndan kendimleyim, bir derdim yok. Ýki tane yumurta kýrýp yiyip yatýyorum o bana sultan sofrasý gibi geliyor. En azýndan sorun yaþamýyorum. Annem ve babamla beraber kýþa doðru umreye gideceðiz. Artýk mutluyum.”
HASTALIÐINDA ALDATILINCA BOÞANDI
2009''da kan kanseri teþhisi konan ve 240 gün boyunca aðýr bir tedavi gören Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , hastaneden çýktýktan sonra eþi Sema Göðebakan'ýn kendisini basketbolcu Doðan Deniz Yiðit'le aldattýðýný öðrendi. Sanatçý hemen boþanma davasý açtý.
Ýki ay önce sonuçlanan davada birbirlerinden tazminat ve nafaka talebinde bulunmayan çiftin 11 yýllýk evlilikleri 5 dakika içinde bitti.

Teþekkur:
Beðeni: 

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Yer imleri