REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Acil Yardım Arkadaşlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Acil Yardım Arkadaşlar...

Elimde nextwave cx 6010 model bir cihaz var.Cihazdaki sorun ise yayınların yarısını buluyor tp leri elle girmeme rağmen olmuyor.Bu cihazın sanırım orijinal yazılımı varmış.Elinde bu cihazın orijinal yazılımı ve yükleme loaderi olan varsa yardımcı olurmusunuz.Şimdiden teşekkürler.Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım cihazın donanım bilgileri ve menüsü hangi model yumatunun menüsüne benziyor onlarıda yazarsanız daha çabuk bilgi ve yardım alırsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı istismar Nickli Üyeden Alıntı
    Elimde nextwave cx 6010 model bir cihaz var.Cihazdaki sorun ise yayınların yarısını buluyor tp leri elle girmeme rağmen olmuyor.Bu cihazın sanırım orijinal yazılımı varmış.Elinde bu cihazın orijinal yazılımı ve yükleme loaderi olan varsa yardımcı olurmusunuz.Şimdiden teşekkürler.Kolay gelsin.
    Cihazının tp listesini silin yeniden tp eklemesi yapınız.çihazın hafızasında olan tp leri cihaz arama yapmıyor.Next 5000 serisi cihazlardada bu tür sorunlar oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm. bende next YE-5500 ci marka cihaz var buna biss yazılımını elle nasıl girebilirim teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turgutreis Nickli Üyeden Alıntı
    slm. bende next YE-5500 ci marka cihaz var buna biss yazılımını elle nasıl girebilirim teşekkürler
    bu linke bakarsan cevabı var.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta 5500 ci biss'i bulup elle yüklemek için ne yapmam gerekir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama ben biss i nereden bulacağım onu da söylermisin bi zahmet usta bu cihazı ilk defa kullanıyorum da o yüzden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama ben biss i nereden bulacağım onu da söylermisin bi zahmet usta bu cihazı ilk defa kullanıyorum da o yüzden

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri