REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Nasıl sıfırdan yukleme yapabilirim 9400 ci

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Nasıl sıfırdan yukleme yapabilirim 9400 ci

merhabalar 9400 ci kullanıcısıyım uydu alıcımın içindeki tum kanalları silip turksat c1 ve hotbirt i nasıl sıfırdan ( yeni acılmış ve frekansları degişmiş kanalları ) nasıl yukleyebilirim . yani guncelleme yapmak istiyorum aynı zamanda *** leri de yuklemek istiyorum belki cok uzun bi soru sordum yardımcı olursanız memnun olurum
    Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1-Turksat ve hotbir uydusunu komple siliniz.sonra manuel ekleyerek yeni uydu yaratın Örnek Uydu isimi TURKSAT VE HOTBİRD OLSUN.Turksa için manuel ekleme frekansı 12139 v 4444 veya 12731 V 3333 olsun ve sebeke arama acık konuma getirerek uyduyu taratın en guncel halini alacaktır.

HotBird içinse 12539 yatay 27500 frekansını manuel ekleyin ve sebeke arama özelligi yine acık olsun bu sekilde sıfırdan 2 tane uydu kendiniz yaratabilirsiniz.

9400 CI cihazlarında en son yazılımlar goldmaster bölümünde var talimatları ile birlikte yukleyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok tesekkur ederim ilginize saygılarım la

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu işi beceremedim kurulum dan uyduları sildim yeni isim vererek uydu olusturdum denilen frekansları girdim ama neden se kanal bulamadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fabrika ayarlarına geri dön...birde öyle dene....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kolay bi yol buldum turksat ve hotbird teki tum kanalları silip tekrardan kanal yuklemesi yaptım ama bu seferde trt ve atv turkiyeyi bulamadım pişman mı olsam goldmaster aldıgıma anlamadım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaş sana en üstte verilen frekansı gir ve menuel de ara hepsini bulur umarım sinyal seviyen iyidir başarılır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri