Bu haftanın medya bomba konusu fenerbahçe ile ilgili ortada şike fotografları vs hersey var sizin yorumlarınızıda alalım istedik
Evet
Hayır
Bu haftanın medya bomba konusu fenerbahçe ile ilgili ortada şike fotografları vs hersey var sizin yorumlarınızıda alalım istedik
Koskoca juventusu düşürdüler fb yide düşürürler bana göre sizlerinde yorumlarınızı bekliyoruz
peşin hüküm vermektense önce yargı nın kararını beklemek lazım.eğer yargı şike ve teşvik primi yapıldığına karar verirse tabii ki ligden düşürülmeli ve bu işi yapanlar da yasaların öngördüğü en ağır cezaya çarptırılmalı ki bu işlerin önüne geçilebilsin.hem bu olay sadece fenerbahçe olayı da değil işin içinde sivaspor ve eskişehir spor kulüplerinin de adı geçiyor.
Konu ozibo tarafından (05-07-2011 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.
fb yide düşürürler bana göre
Peki düşürdükleri zaman bank asyadan bir takım dahamı üst lige cıkıyor şikede buca-ankaragücü-sivas ve eskişehirinde adı geçiyor hepsimi düşecek daha önce italyadada buna benzer bir durum olmuştu ama juventus ondan sonra toparlanmamıştı
bence cesaret edemezler büyük bir camiya sadece başarıdan korktukları için yapılan çok güzel planlı programlı bir çalışma diyorum taşları yerinden oynatıp o boşlukta kendi amalarına uygun piyonları monte etme işi diyorum hayırlısı bakalım birde hade baskette şike diğer pranşlara ne diyeceksiniz????
bence hepsi düşsün ...
şımaruk bunlar ... tam tersi olsun asya süper lig olsun
süper lig asya olsun...
dt. iflas eder belki yayınları hiç olmazsa şimdi
lik trt den izlerdik..
ne hoş olurdu dimi dt...byyy
adalet dediğin böyle olur bravo türk adaletine şımardılardı lüks içinde yaşamaktan tabiki ligten düşecek işte türk futbolu bundan sonra ilerler herkes aklını başına alarak oynayarak..
eğer suçlulukları ispatlanırsa düşerler ama işin içinde diğer takımlarda var
eğer gerçekten varsa böle şike düşsün zate
Konu osman bas tarafından (05-07-2011 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri