REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: yumatu ıq class marka 8li dayzek çalışmıyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yumatu ıq class marka 8li dayzek çalışmıyor?

Merhaba arkadaşlar bir müşterimde 8 uydu var bende piyasada satılan 8li class marka dayzek aldım ve 5 uyduyu kurup teras katında çalıştırdım. aşağı eve indim yumatu ıq 8li dayzek bağlantısını yaptım sadece türksattan sinyal aldım oda kalite oranı 0/0 33-35 falan 8li dayzek devreye cihaz ayarlarında nasıl devreye giriyor. deneyen arkadaş varmı acaba ben bağlantıları böyle yaptım
    türksat 8/1
    nilesat 8/2
    sirius 8/3
    astra 8/4
    hotbird 8/5
    bağlantı ayarları böylemi olacak teşekkürler saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turksat:1 hotbırd:2 astra:3 sırus:4 nilesat:5 boyle ayarla boyle dene sonucu bıldır bana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tr26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    turksat:1 hotbırd:2 astra:3 sırus:4 nilesat:5 boyle ayarla boyle dene sonucu bıldır bana
    Malesef bu şekildede denedim olmadı ilgine teşekkürler ben sorunumu bu şekilde hallettim saygılarımla aliharbiye.
    arkadaşlar sorun çözülmüştür müşterime next 2000 süper plus cihaz taktım 8li dayzek canacvar gibi çalıştı.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yumatu ıq'de çalışmıyormu ali harbiye...
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende bu diseqc olayından muzdaripim..türksattan hotbird e geçiyorum sorun yok..hotbirdden türksata geçince aradıgınız servis bulunamadı diyor..anlamadım gitti..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri