REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Fatih Terim Resmen Galatasarayın Başında!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallahi bu adam yine bu takımın başına geldi. başka kimse yok mu ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdikten hayırlı ugurlu olsun galatasaraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı ne ıse o olsun
    [SIGPIC][/SIGPIC].

Kullanıcı Bilgi Menüsü

futbolcularda bir lavbalillik bir havalar idmanlara bayan getirmeler disiplinsizlik terbiyesizlik hat safhadaydı hepimiz kaprisli kaprisli deyip bu adamı paçavra gibi kenara atacağımıza şöyle bir düşünürsek gs tarihinin en büyük başarılarını fatih hoca ve o efsane kadrosu ile başarmıştır ve gs o ruhu yakalarsada ancak fatih hoca ile yakalar şahsım adına çok sevindim hayırlısı olsun!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kendisini çok fazla istemesemde, m.united menajeri gibi tam yetki verip uzun yıllar çılışılırsa tekrardan buyuk başarılara ulaşılabilir. yoksa her sene 2-3 hoca değiştirerek bu iş olmaz.
    Terime, kalitesini kanıtlamış biri olarak uzun vadede ona guvenmek gerekir bu saatten sonra. kaprisini çekicez başka çare yok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuanda şu durumda takımın başına getirilebilecek en iyi hoca terimdir başkandan daha başkandır türkçe konuşır kibar söver
    her yönüyle galatasaraya katkı verecektir
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Terim'i Kızdıran Şok Karar!

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde yapılan seçimli olağaüstü genel kurul'da başkanlığa seçilen Ünal Aysal, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. konusunda son kararını açıklamaya hazırlanıyor.

Yönetim Kurulu Devir Teslim Töreni'nden sonra yapılan yönetim toplantısında teknik adam konusunun görüşüldüğü ve
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. konusunda son kararı başkan Ünal Aysal'ın vereceği belirtildi.

Bu arada bugün basında yeralan 'Galatasaray'da yönetim
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. için oylamaya gitti, eşit oy çıkması üzerine de son sözün başkana verildiği' haberlerinin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'i kızdırdığı öğrenildi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve Başkan Ünal Aysal'ın kısa süre içinde bir görüşme daha yaparak kararı açıklaması bekleniyor. (Cihan Haber Ajansı)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3. Fatih Terim dönemi resmen başlıyor

19 Mayıs 2011 Perşembe 09:16
    Sarı-kırmızılı yöneticiler, oylamadan eşitlik çıkması üzerine son sözü Ünal Aysal’a bıraktı.
    İlk oylamaya katılmayan Cim-Bom’un patronu, tecrübeli teknik direktörün göreve getirilmesinden yana olduğunu ifade etti ve 3. Fatih Terim dönemi başladı.
    Galatasaray’da 3. Fatih Terim dönemi resmen başlıyor. Rekor oyla göreve seçilen Ünal Aysal başkanlığındaki ilk toplantısını dün akşam saatlerinde Mecidiyeköy’deki kulüp binasında gerçekleştiren yeni yönetim kurulu, oy çokluğuyla tecrübeli teknik direktörün göreve getirilmesi kararını aldı.
    Mazbata alarak çalışmalara resmen başlayan sarı-kırmızılı yönetim, devir-teslim töreninin ardından görev dağılımı yaparken, daha sonra gündemin bir numaralı maddesi olan teknik direktör konusu masaya yatırıldı.
    Başkan Ünal Aysal, yönetimin asil üyelerinden Ali Gürsoy’un yurt dışında bulunması yüzünden katılamadığı toplantıda deneyimli teknik adam için oylama yaptırdı. Aysal’ın katılmadığı oylamada Fatih Terim’e 7 evet, 7 hayır oyu çıktı.
    Oylamadan eşitlik çıkması üzerine bütün gözler Ünal Aysal’a çevrildi. Sarı-kırmızılı yöneticiler, “Galatasaray Kulübü’nde başkanlık sistemi vardır. Hoca için kararı siz verin” diyerek, teknik direktör konusunda son sözü Aysal’a bıraktı.
    Açıklama geliyor
    Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Ünal Aysal oyunu, pazartesi günü bir araya gelerek resmi teklif yaptığı Fatih Terim’den yana kullandı ve 7’ye karşı 8 oyla başarılı teknik direktörün göreve getirildiğini açıkladı.
    Sarı-kırmızılı yönetimin, Galatasaray’a tarihinin en parlak günlerini yaşatan Terim’le 1-2 gün içinde gerçekleştirilecek son görüşmenin ardından kulüp sitesinden resmi açıklamayı yapacağı kaydedildi.
    Yeni sözleşme modeli
    Yönetim kurulu toplantısında önemli bir karar daha alındı. Sarı-kırmızılılar bundan sonra teknik direktör ve futbolcularla yapılacak profesyonel sözleşmelerin başarıya endeksli olmasını benimsedi.
    Buna göre teknik direktör ve futbolculara, sarı-kırmızılı kulüpten istedikleri yıllık ücretin yüzde 50’sinin garanti para şeklinde verileceği, yüzde 50’sinin ise performansa göre ödeneceği bildirildi.
    Milliyet

Haber Kaynağı :

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman hayırlı ugurlu olsun umarım başarılı olup takımı bu ruhsuz düzenden kurtarır
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla usta imza atılıp da resmi siteden bildirilmediği sürece içim rahat etmeyecek farklı farklı haberler çıkıyor ama bencede bu iş bitti gibi! he usta senin tavuk üretimi nasıl gidiyor bu arada uzun zamandır bir şeyler yazmıyorsun hala devam ediyormusun?

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri