REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fatih Terim Resmen Galatasarayın Başında!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Failed Sm Fatih Terim Resmen Galatasarayın Başında!!!

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst'ün, Fatih Terim ile bir araya gelerek resmi teklifte bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst, teknik direktör Fatih Terim ile bir araya geldi. Galatasaray teknik direktörlüğü için yarım saat önce biten görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, bugün Fatih Terim ile bir araya gelmiş ve resmi tekliflerini sunmuşlardı. Bu gelişmenin son derece olumlu geçtiği gelen haberler arasındaydı. Akşam saatlerinde ise Fatih Terim'in teklife olumlu yanıt verdiği ve Galatasaray'ın başına geçmeyi kabul ettiği öğrenildi.

Ali Dürüst, görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada, Fatih Terim ile ortak paydalarının Galatasaray olduğunu ifade ederek, "Kendisi 6 ay önce ailevi durumu nedeniyle Türkiye'de çalışmayacağını açıklamıştı. Ancak bizim görüşmemiz olumlu geçti" demişti.
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi hayırlısı bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

off varyaa, sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum
    Fatih Terim kalitesi kadar kaprisli biri. kesin kararla sevinemiyorum bile..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adam şanslımı kısmetlimi anlamadım.bir ara aylığı 100,000 tl nin üzerinde idi. bunun tartışmasını yapıyorduk (terim milli takım antrenörü iken, benim vergim ile veriliyorsa bu para helal etmiyorum demiştim yanlış hatırlamıyorsam) şimdi gs ile anlaşıyor. acaba kaça anlaşıyor? merak ettim. ne şanslı adam lar yahu... allah yürü ya kulum demiş...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adam şanslımı kısmetlimi anlamadım.bir ara aylığı 100,000 tl nin üzerinde idi. bunun tartışmasını yapıyorduk (milli takım kaptanı iken ben, benim vergim ile veriliyorsa bu para helal etmiyorum demiştim yanlış hatırlamıyorsam) şimdi gs ile anlaşıyor. acaba kaça anlaşıyor? merak ettim. ne şanslı adam lar yahu... allah yürü ya kulum demiş...
    selametle...
    vaaavv sen milli takımda kaptanmıydın hacı yaw
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vaaavv sen milli takımda kaptanmıydın hacı yaw
    hazırdamı bekliyordun üstad? hemen yakalayıvermişsin yanlışımı...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Terim konu hakkında şunları kaydetti; "Zaten imza atarsak herkesin haberi olur. Galatasaray olunca fazla üzerinde durulamıyor. Gerisi teferruat oluyor. 1974'te o soyunma odasına girmişiz, olmuş 2011.. Yaşadığımız çok şey var ama burası bizim yuvamız, bizim kulübümüz, aile ile görüşmeler sonunda bir şey çıkacak. Hayırlısı olsun".

FATİH TERİM
    Terim ayrıca UEFA Kupası'nın kazanılmasının yıldönümü için katıldığı Lig TV'de yayınlanan programda espri yüklü konuşmaların geçtiği bir sohbete katıldı.

Terim her 17 Mayıs'ta kupayı kazanan kadroyla birlikte olduklarını ancak bu sefer yemeğe katılamayacağını ifade ederken, "17 Mayıs'ta 23 nisan neşe doluyor insan gibi oluyoruz. Aynı zamanda bugün Ergün'ün (Penbe) doğum günü, maalesef" diyerek espri yaptı.. Arsenal'le oynanan final maçında soyunma odasında yaptığı motivasyon konuşmasının ekrana getirilmesi üzerine yorumlar yapan Terim; "Genel olarak bu tür şeylere hazırlıklı gelmem. O an ne hissettiysem içimden geleni söyledim. Duygularım samimiydi. UEFA Kupası'nda hiç mağlup olmadan şampiyon olduk o sene kupa, lig, TSYD ne varsa almış da almış bir takımdık.. O an gönlümden onlar geçmişti. Kaybetseler bile gönlümdelerdi. Ama çok üzülürdük. Finale gelip de yeter demeyen tek takım bizdik çünkü" ifadelerini kullandı.

Terim program boyunca sık sık da Arif Erdem'e takıldı.
    İşte Davet Linkin!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lucesku ve gerets haberlirinden bıkmıştım bu haber iyi oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    off varyaa, sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum
    Fatih Terim kalitesi kadar kaprisli biri. kesin kararla sevinemiyorum bile..
    aynı fikirdeyim.aslında severim terimi ama aması var işte...

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri