Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Fatih Terim Resmen Galatasarayýn Baþýnda!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vallahi bu adam yine bu takýmýn baþýna geldi. baþka kimse yok mu ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þimdikten hayýrlý ugurlu olsun galatasaraya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlýsý ne ýse o olsun
    [SIGPIC][/SIGPIC].

Kullanýcý Bilgi Menüsü

futbolcularda bir lavbalillik bir havalar idmanlara bayan getirmeler disiplinsizlik terbiyesizlik hat safhadaydý hepimiz kaprisli kaprisli deyip bu adamý paçavra gibi kenara atacaðýmýza þöyle bir düþünürsek gs tarihinin en büyük baþarýlarýný fatih hoca ve o efsane kadrosu ile baþarmýþtýr ve gs o ruhu yakalarsada ancak fatih hoca ile yakalar þahsým adýna çok sevindim hayýrlýsý olsun!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kendisini çok fazla istemesemde, m.united menajeri gibi tam yetki verip uzun yýllar çýlýþýlýrsa tekrardan buyuk baþarýlara ulaþýlabilir. yoksa her sene 2-3 hoca deðiþtirerek bu iþ olmaz.
    Terime, kalitesini kanýtlamýþ biri olarak uzun vadede ona guvenmek gerekir bu saatten sonra. kaprisini çekicez baþka çare yok..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þuanda þu durumda takýmýn baþýna getirilebilecek en iyi hoca terimdir baþkandan daha baþkandýr türkçe konuþýr kibar söver
    her yönüyle galatasaraya katký verecektir
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Terim'i Kýzdýran Þok Karar!

Galatasaray'da geçtiðimiz günlerde yapýlan seçimli olaðaüstü genel kurul'da baþkanlýða seçilen Ünal Aysal, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. konusunda son kararýný açýklamaya hazýrlanýyor.

Yönetim Kurulu Devir Teslim Töreni'nden sonra yapýlan yönetim toplantýsýnda teknik adam konusunun görüþüldüðü ve
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. konusunda son kararý baþkan Ünal Aysal'ýn vereceði belirtildi.

Bu arada bugün basýnda yeralan 'Galatasaray'da yönetim
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. için oylamaya gitti, eþit oy çýkmasý üzerine de son sözün baþkana verildiði' haberlerinin Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'i kýzdýrdýðý öðrenildi.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ve Baþkan Ünal Aysal'ýn kýsa süre içinde bir görüþme daha yaparak kararý açýklamasý bekleniyor. (Cihan Haber Ajansý)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

3. Fatih Terim dönemi resmen baþlýyor

19 Mayýs 2011 Perþembe 09:16
    Sarý-kýrmýzýlý yöneticiler, oylamadan eþitlik çýkmasý üzerine son sözü Ünal Aysal’a býraktý.
    Ýlk oylamaya katýlmayan Cim-Bom’un patronu, tecrübeli teknik direktörün göreve getirilmesinden yana olduðunu ifade etti ve 3. Fatih Terim dönemi baþladý.
    Galatasaray’da 3. Fatih Terim dönemi resmen baþlýyor. Rekor oyla göreve seçilen Ünal Aysal baþkanlýðýndaki ilk toplantýsýný dün akþam saatlerinde Mecidiyeköy’deki kulüp binasýnda gerçekleþtiren yeni yönetim kurulu, oy çokluðuyla tecrübeli teknik direktörün göreve getirilmesi kararýný aldý.
    Mazbata alarak çalýþmalara resmen baþlayan sarý-kýrmýzýlý yönetim, devir-teslim töreninin ardýndan görev daðýlýmý yaparken, daha sonra gündemin bir numaralý maddesi olan teknik direktör konusu masaya yatýrýldý.
    Baþkan Ünal Aysal, yönetimin asil üyelerinden Ali Gürsoy’un yurt dýþýnda bulunmasý yüzünden katýlamadýðý toplantýda deneyimli teknik adam için oylama yaptýrdý. Aysal’ýn katýlmadýðý oylamada Fatih Terim’e 7 evet, 7 hayýr oyu çýktý.
    Oylamadan eþitlik çýkmasý üzerine bütün gözler Ünal Aysal’a çevrildi. Sarý-kýrmýzýlý yöneticiler, “Galatasaray Kulübü’nde baþkanlýk sistemi vardýr. Hoca için kararý siz verin” diyerek, teknik direktör konusunda son sözü Aysal’a býraktý.
    Açýklama geliyor
    Yönetim kurulu üyesi arkadaþlarýna teþekkür eden Baþkan Ünal Aysal oyunu, pazartesi günü bir araya gelerek resmi teklif yaptýðý Fatih Terim’den yana kullandý ve 7’ye karþý 8 oyla baþarýlý teknik direktörün göreve getirildiðini açýkladý.
    Sarý-kýrmýzýlý yönetimin, Galatasaray’a tarihinin en parlak günlerini yaþatan Terim’le 1-2 gün içinde gerçekleþtirilecek son görüþmenin ardýndan kulüp sitesinden resmi açýklamayý yapacaðý kaydedildi.
    Yeni sözleþme modeli
    Yönetim kurulu toplantýsýnda önemli bir karar daha alýndý. Sarý-kýrmýzýlýlar bundan sonra teknik direktör ve futbolcularla yapýlacak profesyonel sözleþmelerin baþarýya endeksli olmasýný benimsedi.
    Buna göre teknik direktör ve futbolculara, sarý-kýrmýzýlý kulüpten istedikleri yýllýk ücretin yüzde 50’sinin garanti para þeklinde verileceði, yüzde 50’sinin ise performansa göre ödeneceði bildirildi.
    Milliyet

Haber Kaynaðý :

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o zaman hayýrlý ugurlu olsun umarým baþarýlý olup takýmý bu ruhsuz düzenden kurtarýr
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla usta imza atýlýp da resmi siteden bildirilmediði sürece içim rahat etmeyecek farklý farklý haberler çýkýyor ama bencede bu iþ bitti gibi! he usta senin tavuk üretimi nasýl gidiyor bu arada uzun zamandýr bir þeyler yazmýyorsun hala devam ediyormusun?

Sayfa 2/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri