Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
35 sonuçtan 31 ile 35 arasý

Konu: Fatih Terim Resmen Galatasarayýn Baþýnda!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kafasýnýn dikine gitmez camia ve yönetim sabr gösterirse gene baþarýlý olacaktýr ama ilk geldiði sene takýmý uçuracak diye beklemek fazla iyimserlik ötesi hayalcilik olur çünkü þu an takým çok noksan bu sebeple zamana ihtiyaç var...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý selvi64 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    küçük daðlarý ben yarattým havasýndaydý.kendisine hiçbir kulüp talip olmayýnca galatasaraya mum oldu.ben bu adamýn sonu daum gibi olur diyorum.galatasarayda baþarýlý olacaðýný sanmýyorum.
    sen bu dediklerine kendin inanýyormusun hiçbir kulüp talip olmamýþ güldürme allasen fatih terimden bahsediyorsun yeþilova amatör kulübü teknik direktörü tatlý mustafa dan deðil!!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý asker_31 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    büyük konuþmayý sevmem ama baþarýsýz olacak gibime geliyor not edin
    ben notumu aldým sende bir kenara notunu alýver önümüzdeki sezon nefesimizi ensenizde hissedeceksiniz!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence fatih terim basarýlý olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

avrupadan ve bir çok milli takýmdan teklikfler aldýgýný söyledi ama hem ailevi sebeplerden hemde manevi sebeplerden ötürü ülkede kalmak istemiþ galatasarayýda o sebepten seçmiþ
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri