paylaşım için teşekkurler ama imaj değil backuptur sonuç olarak Gemını 4.60 üzerinde yağtığınız eklentiler vesayreler. Dosya uzantısının neyle yuklendiğinin önemı yok sonuç olarak bu hazırlanan bır backup. İmaj dersenız çok farklı olur.

Teşekkur: 0
paylaşım için teşekkurler ama imaj değil backuptur sonuç olarak Gemını 4.60 üzerinde yağtığınız eklentiler vesayreler. Dosya uzantısının neyle yuklendiğinin önemı yok sonuç olarak bu hazırlanan bır backup. İmaj dersenız çok farklı olur.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Diseqc ayarlarını doğru yaparsanız ki mesajımda detaylı olarak anlattım böyle bir uyarı almassınız.
Çok uğraş verip hazırladığım bir dosya olduğu için böyle bir giriş yaptım biraz iddalı oldu idare edinMerhaba diğer forumda da bu iddialı girişinize karşılık bazı açıklanması gereken noktaları sormuştum. 1-Kendi editlemen mi? 2-Değilse denedin mi? 3-7MB görünen imajı flashwizartla yükledin mi? ...Benzeri sorulara açıklık getirirseniz deneyebilirim.Kesinlikle herşeyi bana ait olan bir çalışmadır. Yedeğide flashwizard programıyla yaptım yaklaşık 10 kadar farklı makinadada denemesini yaptım sizde yükleyin referans olmuş olursunuz bana.
Bir telefuz hatası bu işlemin imaj olduğunu biliyordum gerekli düzenlemeleri yaptım sizde başlığı düzenlerseniz sevinirim.paylaşım için teşekkurler ama imaj değil backuptur sonuç olarak Gemını 4.60 üzerinde yağtığınız eklentiler vesayreler. Dosya uzantısının neyle yuklendiğinin önemı yok sonuç olarak bu hazırlanan bır backup. İmaj dersenız çok farklı olur.
Konu bursa_Texas tarafından (17-05-2011 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)