REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bildiğiniz bütün Backupları unutun buyrun Gemını 4.60 içeri.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi ''aradığınız servis bulunamadı'' uyarıs veriyormu bu imagede.
    Diseqc ayarlarını doğru yaparsanız ki mesajımda detaylı olarak anlattım böyle bir uyarı almassınız.

Alıntı alusta Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba diğer forumda da bu iddialı girişinize karşılık bazı açıklanması gereken noktaları sormuştum. 1-Kendi editlemen mi? 2-Değilse denedin mi? 3-7MB görünen imajı flashwizartla yükledin mi? ...Benzeri sorulara açıklık getirirseniz deneyebilirim.
    Çok uğraş verip hazırladığım bir dosya olduğu için böyle bir giriş yaptım biraz iddalı oldu idare edin Kesinlikle herşeyi bana ait olan bir çalışmadır. Yedeğide flashwizard programıyla yaptım yaklaşık 10 kadar farklı makinadada denemesini yaptım sizde yükleyin referans olmuş olursunuz bana.

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşım için teşekkurler ama imaj değil backuptur sonuç olarak Gemını 4.60 üzerinde yağtığınız eklentiler vesayreler. Dosya uzantısının neyle yuklendiğinin önemı yok sonuç olarak bu hazırlanan bır backup. İmaj dersenız çok farklı olur.
    Bir telefuz hatası bu işlemin imaj olduğunu biliyordum gerekli düzenlemeleri yaptım sizde başlığı düzenlerseniz sevinirim.
    Konu bursa_Texas tarafından (17-05-2011 Saat 21:39 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri