Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
49 sonuçtan 41 ile 49 arası

Konu: vu+dou süper bi cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tabi aldın VUyu kurdun stab motoru 120lik çanakla. güle güle kullan kardeşim darısı başımıza.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah abim benim darısı başına ben stabı kendime kurmadım arkadaşa kurdum ben piston kolludan vazgeçmem abim kolay kolay

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende Vu Duo aldım,bu güne kadar Dreambox kullandım Vu'ya geçınce afalladım.Vu çok güzel bir cihaz ama daha yazılım konusunda çok ilerlemesi gerek,BlacHole ve Orijinal VTİ yazılımlarını denedim görüntü DM800HD Klon Cihazdaki Gemini 5.1 İmaja göre berbat.İnternette Sörf yapın diyorlar neerrdeeee hepsi lafff,Neyse benim bu cihazı almamın sebebi D-smart Modul kullanmak içinde beklicez artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lig tv çalışmıyor ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yakinda bende araniza katilcam siparisi verdim insallah bana yardimci olursunuz cihazin yabanciligini çekecegim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uno çihaz hakında bilgi ve kulanan varsa yorumlarsa güzel olur teşşekürler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mevlanax Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uno çihaz hakında bilgi ve kulanan varsa yorumlarsa güzel olur teşşekürler
    hafıza ve model olarak duo nun biraz gelişmişi yalnız duo çift tuner uno tek tuner tek tuner işin görüyorsa uno al

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadşlar hd cihazın görüntüsü süper cünkü hd olmayan kanalın görüntü kalitesi bile harika ben clarke teche et 9000 kulanıyorum ve ben hd olan cihazla ve hd olmayn cihazla aynı sd olan kanalı acdım ve hd cihazın görüntü kalitesi harika ve led tv üzerinde denenmişdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonunda cihazi aldim ama burada kimlerden yardim alabilecegim konu guncelligini yetirmis seremir arkadasta ugramaz olmus benim you tubede sorunum var mavi butonun isigini ne yaptimsa yaktiramadim klavyeye girmek için tesadufu iki kere yanmisti sonra ne olduysa bir daha yanmadi burada kimlerdsen yardim alabilirim VU+DUA hakkinda medilinkten usb ile image yuklemk vs dreambox a da biraz taniyorum
    Konu yildo tarafından (23-03-2012 Saat 12:39 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri