Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: topfield 3000 cipro'nun yeni auto yazılımı ne zaman çıkacak

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

topfield 3000 cipro'nun yeni auto yazılımı ne zaman çıkacak

topfield 3000 cipro için absat tps ve diğer şifreleme sistemlerinin auto halini almış yeni yazılımı ne zaman çıkacak????

bilgi verirseniz çok sevinirim....

:49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:49: :49:
    Alıntı muratozbey Nickli Üyeden Alıntı
    topfield 3000 cipro için absat tps ve diğer şifreleme sistemlerinin auto halini almış yeni yazılımı ne zaman çıkacak????

bilgi verirseniz çok sevinirim....

:49: :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muratozbey kardeşime teşekkürler bu konuda ilgili vede bilgili arkadaşlarınmızın yardımcı olmalarını bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar benim var topfıeld 3000 cıp ama goldmaster yazılım kulanıyom bende bekliyorum yeni yazılım şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kibaabi Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar benim var topfıeld 3000 cıp ama goldmaster yazılım kulanıyom bende bekliyorum yeni yazılım şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum
    Şu an Tps AUTO yazılımı çıkmaz.Tps Keyler bilinmiyor.Hiç bir çihazda Tps AUTO yazılımı yok.Günlük TPS eas *** girilmiş yazılımlar vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sim adakoğlu bilgi için teşekkürler selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Topfieldlerin yazılımları hep geç çıkıyor malasef.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar çıkarsa banada haber verin şimdiden tşk.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

godmaster için yeni yazılımlar cıkıyorda topfield için yazılım üretecek usta yokmu hiç türkiyede???topfielda üvey evlat muamelesimi yapılıyor yoksa??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı webmasterali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    godmaster için yeni yazılımlar cıkıyorda topfield için yazılım üretecek usta yokmu hiç türkiyede???topfielda üvey evlat muamelesimi yapılıyor yoksa??
    topfield koreden emu desteği hiç bir zaman verilmedi bir kaç mühendis bir iki defa verdi ancak onlarda topfieldin bu işi skıkı tutmalarından dolayı bıraktılar. Cihazları şu an Goldmaster çevrilip yazılım kullanılıyor. Elimizdeki imkanlar neticesinde bir şeyler yapıyoruz ama ana yazılım işi gerçekten zor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri