REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Siyahi çiftin beyaz tenli, sarışın bebeği oldu!

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Siyahi çiftin beyaz tenli, sarışın bebeği oldu!



    Eşi doğum yapan siyahi baba, bebeğini ilk kez gördüğü anda büyük bir şok yaşadı...

    İngiltere'de yaşayan Francis ve Arlette Tshibangu çifti, ailenin ikinci bebeğinin doğumuyla büyük bir şok yaşadılar.
    Çiftin iki yaşındaki çocukları Seth, ailesinin tüm irsi özelliklerini taşırken, şu anda 11 haftalık olan Daniel beyaz tenli ve sarı saçlara sahip şekilde doğdu.
    Doktorları Daniel'il albino olmadığını, hafif bir genetik mutasyona uğradığını düşünüyorlar.

    28 yaşındaki Francis, ikinci bebeğini ilk gördüğünde şaşkınlıktan ağzının açık kaldığını, bebeğin kendisinden olduğuna inanamadığını söylüyor.

    Ancak karısına güveninin tam olduğunu belirten Francis, hastanedeki hemşirelerin bile karısının kendisini aldattığından şüphelendiklerini farkettiğini sözlerine ekliyor.

    25 yaşındaki Arlette de, doğumhanede bebeğin görülmesinin ardından tam bir sessizlik yaşandığını, kendisi de dahil herkesin şoka girdiğini söylüyor.

    Doktorları da, bebeğin babasının beyaz olması durumunda bile bebeğin annesinin özelliklerinin de bir kısmını alarak, melez olması gerekirken, beyaz tenli ve sarışın olmasının genetik bir mutasyondan kaynaklandığını, ancak bebeğin tamamen sağlıklı olduğunu açıkladılar.

    Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında da benzer bir olay yaşanmış ve İngiltere'de Nijerya asıllı siyahi bir anne ve baba beyaz tenli, sarı saçlı ve mavi gözlü bir kız çocuğu sahibi olmuşlardı.


    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    A29 Allah her şeye kadirdir.

    S.A.YÜCE ALLAH her şeye kadirdir.''daha hala ibret almıyormusunuz.''ayetini dikkate alarak ALLAH'ın mucizelerini ibret olamak lazım olduğunu kanıtlayacak muciveyi bir olay.AEO.

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    işte herşy ALLAH ELİNDE O İSTERSE OLMAZLAR OLUR ibret almaynlara bu bir derstir

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    çok saçma bence bu kadın kocasını aldatmıştır, iki zenci insanın 100 milyon hücreden bu kadar beyaz bir çocuk doğması abese iştigal bir durum gibi....saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    bu fikrine maalesef katılamayacağım çünkü bunun gibi örnekler var bazen mucizelere biliminde cevap veremeyeceği durumlar oluyor bu da onlardan biri eğer herşeyi bilim dahilinde incelersek arı kovanındaki ağaçtaki ineğin üzerindeki allah yazılarına bilim bir açıklama yapabiliyormu ve en önemlisi ilim ve bilimin ilerlediği bu zamanda küçücük bir sineğin kanadını yapabilecek bir teknoloji yada imkan varmı yok! saygılarımla!

  6. #6

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok saçma bence bu kadın kocasını aldatmıştır, iki zenci insanın 100 milyon hücreden bu kadar beyaz bir çocuk doğması abese iştigal bir durum gibi....saygılarımla aliharbiye
    olmaz olmaz deme olmaz olmaz demişler mümkün değil dediğn şeyler olur ve halada olmakta inanıp inanmak sana kalmış bir şey ama gercekleri inkar edemessin gercekleri inkar edresen kendinide inkar edersin saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •