REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 16.07.2006 kaon nagra2 yazılımları hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 16.07.2006 kaon nagra2 yazılımları hakkında

kaon new12.03.A5_Fech-060710_SW-04.00.01
    kaon new s/w new emu full kaonteam 625.33 Kb 16.07.2006 20:42 depodan alıntıdır.
    benim öğrenmek istediğim bu yazılımlar neyin nesidir, sanırım snopy e ait olduğuda belirtiliyor, snopy den cevap ve açıklamalar bekliyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım o yazılımlar İspanyol kaon grubunun kendi editledikleri yazılımlardır. Dışardan radiac tools ile o yazılımlara müdahale edilemez. Emu vardır ama yazılımda *** yoktur. Ve menüsündede Türkçe yoktur. Sadece İngilizce ve İspanyolca vardır. Snopy ile alakası yoktur
    Saygılarımla, yxsdf
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet depoda bunlar yazılmış veren de snopy ama mavi-forum diye bir yer yokki .Vardı ama eskiden di o forum sonra isim degiştirdi ve kapandı
    Konu Admin tarafından (17-07-2006 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    evet depoda bunlar yazılmışveren de snopy ama maviforum diye bir yer yokki .Vardı ama eskiden di o forum sonra isim degiştirdi ve kapandı
    Ustam yeniden kurdular o forumu bugün öğleden sonra açıktı ama şu an kapalı
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
    evet depoda bunlar yazılmışveren de snopy ama maviforum diye bir yer yokki .Vardı ama eskiden di o forum sonra isim degiştirdi ve kapandı
    kırılmayın ama forum number 1 forum üzerinden çıktı aynı şeyleri onlarada yazdım ve linki sık kullanılanlara ekledim bir kaç sefer çıktı şu anda açılmıyor. konu ile ilgili verdiğin bilgiler için teşekkür ederim,çalışmalarınızda başarılar dilerim.
    Konu rahim1960 tarafından (16-07-2006 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten arkadaş bunu soruyor 16 temmuz tarihli yazılımlar neyin nesi??Amaç sadece yeni forum açılmış onun reklamımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu yazılım kaon yeni yazılımı olup 5.8.137 ingilizce olan ve n2 full ok bilgilerinize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nagra2 derken digital +okey ve polsatlar okeymi n2 fullden ben bunu anlıyorum yanlıyormuyum yoksa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart n2 hakkında

polsatlar auto olurken c001 ve c0101 leri auto oluyordu. odeğişti şimdi c002 c0102 ler den izleniyor onun için ok ama auto olup olmadığını bilmiyorum :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kehya27 Nickli Üyeden Alıntı
    polsatlar auto olurken c001 ve c0101 leri auto oluyordu. odeğişti şimdi c002 c0102 ler den izleniyor onun için ok ama auto olup olmadığını bilmiyorum :49:
    Ya neresi polsat auto bunun .Yazılımı denedim yazılımda auto falan yok srg yi bile açmıyor :00000004: sadece menusu degişik biraz kaon menude oynama yapılmış açtıgı falan yok

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri