Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Fatih Terim Resmen Galatasarayýn Baþýnda!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Failed Sm Fatih Terim Resmen Galatasarayýn Baþýnda!!!

Galatasaray Kulübü Baþkaný Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst'ün, Fatih Terim ile bir araya gelerek resmi teklifte bulunduðu öðrenildi.

Galatasaray Kulübü Baþkaný Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst, teknik direktör Fatih Terim ile bir araya geldi. Galatasaray teknik direktörlüðü için yarým saat önce biten görüþmenin olumlu geçtiði öðrenildi
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Galatasaray Kulübü Baþkaný Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, bugün Fatih Terim ile bir araya gelmiþ ve resmi tekliflerini sunmuþlardý. Bu geliþmenin son derece olumlu geçtiði gelen haberler arasýndaydý. Akþam saatlerinde ise Fatih Terim'in teklife olumlu yanýt verdiði ve Galatasaray'ýn baþýna geçmeyi kabul ettiði öðrenildi.

Ali Dürüst, görüþmeyle ilgili yaptýðý açýklamada, Fatih Terim ile ortak paydalarýnýn Galatasaray olduðunu ifade ederek, "Kendisi 6 ay önce ailevi durumu nedeniyle Türkiye'de çalýþmayacaðýný açýklamýþtý. Ancak bizim görüþmemiz olumlu geçti" demiþti.
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hadi hayýrlýsý bakalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

off varyaa, sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum
    Fatih Terim kalitesi kadar kaprisli biri. kesin kararla sevinemiyorum bile..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adam þanslýmý kýsmetlimi anlamadým.bir ara aylýðý 100,000 tl nin üzerinde idi. bunun tartýþmasýný yapýyorduk (terim milli takým antrenörü iken, benim vergim ile veriliyorsa bu para helal etmiyorum demiþtim yanlýþ hatýrlamýyorsam) þimdi gs ile anlaþýyor. acaba kaça anlaþýyor? merak ettim. ne þanslý adam lar yahu... allah yürü ya kulum demiþ...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    adam þanslýmý kýsmetlimi anlamadým.bir ara aylýðý 100,000 tl nin üzerinde idi. bunun tartýþmasýný yapýyorduk (milli takým kaptaný iken ben, benim vergim ile veriliyorsa bu para helal etmiyorum demiþtim yanlýþ hatýrlamýyorsam) þimdi gs ile anlaþýyor. acaba kaça anlaþýyor? merak ettim. ne þanslý adam lar yahu... allah yürü ya kulum demiþ...
    selametle...
    vaaavv sen milli takýmda kaptanmýydýn hacý yaw
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    vaaavv sen milli takýmda kaptanmýydýn hacý yaw
    hazýrdamý bekliyordun üstad? hemen yakalayývermiþsin yanlýþýmý...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Terim konu hakkýnda þunlarý kaydetti; "Zaten imza atarsak herkesin haberi olur. Galatasaray olunca fazla üzerinde durulamýyor. Gerisi teferruat oluyor. 1974'te o soyunma odasýna girmiþiz, olmuþ 2011.. Yaþadýðýmýz çok þey var ama burasý bizim yuvamýz, bizim kulübümüz, aile ile görüþmeler sonunda bir þey çýkacak. Hayýrlýsý olsun".

FATÝH TERÝM
    Terim ayrýca UEFA Kupasý'nýn kazanýlmasýnýn yýldönümü için katýldýðý Lig TV'de yayýnlanan programda espri yüklü konuþmalarýn geçtiði bir sohbete katýldý.

Terim her 17 Mayýs'ta kupayý kazanan kadroyla birlikte olduklarýný ancak bu sefer yemeðe katýlamayacaðýný ifade ederken, "17 Mayýs'ta 23 nisan neþe doluyor insan gibi oluyoruz. Ayný zamanda bugün Ergün'ün (Penbe) doðum günü, maalesef" diyerek espri yaptý.. Arsenal'le oynanan final maçýnda soyunma odasýnda yaptýðý motivasyon konuþmasýnýn ekrana getirilmesi üzerine yorumlar yapan Terim; "Genel olarak bu tür þeylere hazýrlýklý gelmem. O an ne hissettiysem içimden geleni söyledim. Duygularým samimiydi. UEFA Kupasý'nda hiç maðlup olmadan þampiyon olduk o sene kupa, lig, TSYD ne varsa almýþ da almýþ bir takýmdýk.. O an gönlümden onlar geçmiþti. Kaybetseler bile gönlümdelerdi. Ama çok üzülürdük. Finale gelip de yeter demeyen tek takým bizdik çünkü" ifadelerini kullandý.

Terim program boyunca sýk sýk da Arif Erdem'e takýldý.
    Ýþte Davet Linkin!!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

lucesku ve gerets haberlirinden býkmýþtým bu haber iyi oldu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    off varyaa, sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum
    Fatih Terim kalitesi kadar kaprisli biri. kesin kararla sevinemiyorum bile..
    ayný fikirdeyim.aslýnda severim terimi ama amasý var iþte...

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri