paket fiyatlarını indirseler herkes abone olur diye düşünüyorum
paket fiyatlarını indirseler herkes abone olur diye düşünüyorum
Dostlar bu yazı daha birkaç ay öncede yayınlanmıştı. Sansısırm aynı yazı yeniden veriliyor. Bir işe yaramaz diye düşünüyorum.
dsmart digitürke göre yeni olmasına rağmen adamlar bu işi çözdü...tek yol var yasal abonelik...
bunlar illagalden iyi para kazanıyor ilk loder falan daha sonra opos kart şimdilerde paylaşım gec kardeşim d-martın sistemine becersinler bakalım ama para tatlı ama bakalım şimdilerde mor kart çıkaracakmış digi belki o zaman çözüm olur ama bir arkadaşın dediği gibi fiyatlarda biraz ayarlama yeterli olur gibi
fderasyona ödeyecekleri para belli bu paket satmayla reklam almayla çıkacak bir para değil anlamıyorum
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
trt alsın ihaleyi vatandaşa ücretsiz seyrettirsin millette çakallık yapmaz arkadaş öyle demiş ya çakallar kurnazlar diye devlet her elektrik faturasına trt katkı payı diye yazıp vatandaştan her ay trilyonları devletin kasasına koyuyor ondan sonar trt de belgesel seyredip tsm müzikleri dinliyoruz çakal kurnazlar diyen doğrucu arkadaşa sesleniyorum yapana değil yaptıranlara bakacaksın biraz bu arada bu işlerdede danışıklı dövüş olma ihtimalinide unutma!!!!!!
Konu realraven tarafından (23-05-2011 Saat 22:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: harf eksiği
next ye 2000 cx super plus usb
By realraven :sunglasses2:
bana göre digiturk illegal aboneliklerdende iyi para kazanıyor yoksa şimdiye denk çoktan müdehale etmesi lazımdı bana göre bunların işine geliyor server vs olaylar
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
ata binen üsküdarı geciyor hepsi hikaye tabiki dijitürkün cıkarı var bu serverlerden yoksa kimse boşuna hamallık yapmaz adam gibi şu ev abonelerine makul fiyat yapsalar servire verilen para onlara direkgidecek
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri