REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Organik Şampiyon

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Organik Şampiyon

Bu Adaletsiz arenada vermiş olduğunuz asil mücadele için her biriniz tek tek teşekkür ediyoruz.. Formanıza akan kanı unutmayacağız.. İnanın ki siz sadece bizim için değil; vicdanı olan milyonlarca insan için ŞAMPİYONSUNUZ... Canımızdan Cansın TRABZONSPORUM.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tebrikler trabzonsporada..
    güzel mucadele etti..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

heheh şampiyonunda organiğimi çıktı)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana göe çok zevkli bir takım inançlı bir takım gönülden tebrikler
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

trabzonu verdiği bu güzel mücadele ve azim için canı gönülden tebrik ediyorum!!! helal olsun sizlere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her iki takımda çok mücadele etti her nekadar FENERBAHÇE ligde tek başına tüm takımlara karsı tek basına olsada kazanan oldu tebrikler tekrardan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yargıç_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her iki takımda çok mücadele etti her nekadar FENERBAHÇE ligde tek başına tüm takımlara karsı tek basına olsada kazanan oldu tebrikler tekrardan
    isterse 17 takım karsı olsun federasyon arkansında olduktan sonra)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    isterse 17 takım karsı olsun federasyon arkansında olduktan sonra)
    dediğin gibi 17 takım'a karsı tek başına önceki yıllarda olduğu gibi diğer takımlarda tüm maçlarını kazansalardı keşke daha heyecanlı bi lig olurdu anlıyorum şampiyon olamamanın üzüntüsü var haliyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

trabzonsporu tebrik ediyorum.öyle veya böyle güzel mücadele etti.züğürt tesellisine gerek yok.organik morganik diyerek,öyle bir gücü olsa fenerin iki şampiyonluğu son maçta vermezdi.hem tabzonda anlasın son maçta fenerin şampiyonluktan olurken çektiğini.son maç trabzonlaydı,herhalde adaletsiz arenada ilahi adalet bu olsa gerek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri