Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Forum çok hareketsiz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstad "tf dan" ne demek yahu?:49:

(bu arada hoşgeldin mert, umarım memnun kalırsın.)
    Selametle...
    diğer bir paylaşım formu diyelim üstat
    bende daha yıllar önce küçükken diğer forumlara göz attım üyeliklerimde oldu taki bu foruma üye olupta buradaki dostluğu yardımı ve samimi duyguları gördükten sonra buradan kopamadım bu form da ki arkadaşlarım sanki ailemden bir parça oldular forumda amaç sadece kopyala yapıştır ile insanlara makina muhabbeti yapmak değil işte ben bunu bu formda anladım
    doğumlar oldu sevinçlerimizi hastalıklar ölümler oldu üzüntülerimizi paylaştık bunlarıda yaparken yüzeysel değil gönülden gelerek yaptık işte benim nezdimde asıl paylaşım budur yoksa boş muhabbeti gırgırı yada kopyala yapıştırı her formda bulursun dediğim gibi zamanla mert kardeşimde bunu farkedecek kendisine hoş geldin iyi paylaşımlar diyorum!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkeze teşekkürler /Hoşbulduk arkadaşlar .....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    diğer bir paylaşım formu diyelim üstat
    bende daha yıllar önce küçükken diğer forumlara göz attım üyeliklerimde oldu taki bu foruma üye olupta buradaki dostluğu yardımı ve samimi duyguları gördükten sonra buradan kopamadım bu form da ki arkadaşlarım sanki ailemden bir parça oldular forumda amaç sadece kopyala yapıştır ile insanlara makina muhabbeti yapmak değil işte ben bunu bu formda anladım
    doğumlar oldu sevinçlerimizi hastalıklar ölümler oldu üzüntülerimizi paylaştık bunlarıda yaparken yüzeysel değil gönülden gelerek yaptık işte benim nezdimde asıl paylaşım budur yoksa boş muhabbeti gırgırı yada kopyala yapıştırı her formda bulursun dediğim gibi zamanla mert kardeşimde bunu farkedecek kendisine hoş geldin iyi paylaşımlar diyorum!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    türkiye nin t si forumunun f si))
    cahillik kötü şey...selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cahillik kötü şey...selametle...
    estağfurullah üstad bilmemek değil öğrenmemek ayıp
    şaka bir yana seni bilen nasıl bir hazine sakladığını ve nelere vakıf olduğunu bilgi ve birikiminin aynı zamanda hayat tecrübenin ne kadar üst düzeyde olduğunu konulara verdiğin cevaplardan ve yazılarından bilir o yüzden ben bu cahillik lafını sana kesinlikle yakıştırmıyorum hayırlı akşamlar!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Admın site yöneticileri

Ya varya kafayı bozacam ,admın arkadaşlara bir sorum olacak ,ya sizin elinizde nasıl bir sistem varda ,beni herzaman buluyorlar...yani tf de banlandım ,5 sefer girdim farklı nicklerle yine beni buluyorlar..kurban olayım yokmudur bunun çaresi ,orda bir admın var sanki kapıda bekliyor beni ,

Sınırden kafayı bozacam ya ,,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ya varya kafayı bozacam ,admın arkadaşlara bir sorum olacak ,ya sizin elinizde nasıl bir sistem varda ,beni herzaman buluyorlar...yani tf de banlandım ,5 sefer girdim farklı nicklerle yine beni buluyorlar..kurban olayım yokmudur bunun çaresi ,orda bir admın var sanki kapıda bekliyor beni ,

Sınırden kafayı bozacam ya ,,
    Arayan bulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arayan bulur
    Valla hocam sinirden hasta oldum..hapla duruyorum,,valla helal olsun süper sistem,,değiştirmediğim DNS kalmadı,,sanırım netti kapattırp başka IP den açtıracağım ,

Hocam bi ipucu verseniz
    Konu mert383 tarafından (24-05-2011 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neyse bu diğer site muhabbeti burada bitsin sonucta herkese saygı göstermek lazım gerektiğini düşünüyorum

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri