Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Forum çok hareketsiz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 Forum çok hareketsiz...

Arkadaşlar merhaba ,dün Tur***forum sayfasında 5 yıllık olan tercübem ve beraberliğim bitti...
    bende tekrar bu forumda aktif olmaya başladım ,ama bir sorun var ,forum çok hareketsiz geldi bana ,sanki benden başka kimse yok gibi,,biraz canlanması lazım..
    Tur***forumdaki canlılık ,güncellik bu forumda göremedim...çok geride kalınıyor..
    diğer bi sorun forum da gereksiz konular var ,buda dikkati dağıtıyor,,daha az ve stabil olabilir....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başka sitelerle bu siteyi kıyaslamayınız bence sonucta x forum veya diğer forumlar bizi ilgilendirmiyor hareketli olup olması tamamen insanların verilen emeklere saygı veya yazacak bir cümle olmamasından kaynaklanmaktadır bahsettiniz sitelerdede belirli kişiler yazar cogunluk yazmaz uye oranına göre böyle devam eder

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyvallah zamanla göreceğiz ozaman..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar merhaba ,dün Tur***forum sayfasında 5 yıllık olan tercübem ve beraberliğim bitti...
    bende tekrar bu forumda aktif olmaya başladım ,ama bir sorun var ,forum çok hareketsiz geldi bana ,sanki benden başka kimse yok gibi,,biraz canlanması lazım..
    Tur***forumdaki canlılık ,güncellik bu forumda göremedim...çok geride kalınıyor..
    diğer bi sorun forum da gereksiz konular var ,buda dikkati dağıtıyor,,daha az ve stabil olabilir....
    Hocam öncelikle hoşgeldiniz.Sitede uyeler bizim genelde yardım konularında konular acar ve yetkililer bu konularda yazar ben dahil tf deki gibi muhabbet bölümünü bizim sitede 6 yıldır yapamadık bir ara tf de banlanan kişiler burada idi boş muhabbetlerin döndügü ortamda bizim sitenin sadık uyeleri bunlardan rahatsız oldular o yüzden bu sitedeki genel gidiş hat durumuda teknik konuların öne cıkması forumun yardım amaçlı konumlandırılmasına yol actı bu tamamen uyelerin kendilerine baglı bir durum
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam öncelikle hoşgeldiniz.Sitede uyeler bizim genelde yardım konularında konular acar ve yetkililer bu konularda yazar ben dahil tf deki gibi muhabbet bölümünü bizim sitede 6 yıldır yapamadık bir ara tf de banlanan kişiler burada idi boş muhabbetlerin döndügü ortamda bizim sitenin sadık uyeleri bunlardan rahatsız oldular o yüzden bu sitedeki genel gidiş hat durumuda teknik konuların öne cıkması forumun yardım amaçlı konumlandırılmasına yol actı bu tamamen uyelerin kendilerine baglı bir durum
    öncelikle teşekkür ederim..
    Yardımlaşma olayının ön planda olması çok güzel,diğer x forumda alıştık muhabbetlere, o yüzden devamlı hareket, aktif haldeydik.burda o yönü görmediğim için başta garip geliyor.gibi.neyse zamanla alışırız inşallah .eyvallah..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

favori forumlar arasında eklemişim supersat forumumuzu burasıda çok harika çok beyeneceksiniz zira burdaki arkadaşların bir çoğu çok elit insanlar saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

supersat bu hali ile gayet iyi en azından herşey seviyeli ve yardımlaşma en üst düzeyde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 2004 ten beri tf dan 2006 dan beride supersatforumdayım..super satforum yinede bir çok yönu ile tf dan cok daha iyidir.önemli olan kullanıcı sayısı veya hareketlilik değil kullanıcıların biribirlerine yardımcı olmaları dostluk ve paylaşım üyelere verilen değer..tf dan çok daha ileri de bizim forumda.orada en ufak hatada anında ban süresi ban yersin ama burada bir kaç defa uyarılırsın.ben bizim forum çok daha iyi sende ileride bunun farkını göreceksin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben 2004 ten beri tf dan 2006 dan beride supersatforumdayım..super satforum yinede bir çok yönu ile tf dan cok daha iyidir.önemli olan kullanıcı sayısı veya hareketlilik değil kullanıcıların biribirlerine yardımcı olmaları dostluk ve paylaşım üyelere verilen değer..tf dan çok daha ileri de bizim forumda.orada en ufak hatada anında ban süresi ban yersin ama burada bir kaç defa uyarılırsın.ben bizim forum çok daha iyi sende ileride bunun farkını göreceksin..
    üstad "tf dan" ne demek yahu?:49:

(bu arada hoşgeldin mert, umarım memnun kalırsın.)
    Selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstad "tf dan" ne demek yahu?:49:

(bu arada hoşgeldin mert, umarım memnun kalırsın.)
    Selametle...
    türkiye nin t si forumunun f si))

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri