Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Arkadaşlar merhaba ,dün Tur***forum sayfasında 5 yıllık olan tercübem ve beraberliğim bitti...
bende tekrar bu forumda aktif olmaya başladım ,ama bir sorun var ,forum çok hareketsiz geldi bana ,sanki benden başka kimse yok gibi,,biraz canlanması lazım..
Tur***forumdaki canlılık ,güncellik bu forumda göremedim...çok geride kalınıyor..
diğer bi sorun forum da gereksiz konular var ,buda dikkati dağıtıyor,,daha az ve stabil olabilir....
Hocam öncelikle hoşgeldiniz.Sitede uyeler bizim genelde yardım konularında konular acar ve yetkililer bu konularda yazar ben dahil tf deki gibi muhabbet bölümünü bizim sitede 6 yıldır yapamadık bir ara tf de banlanan kişiler burada idi boş muhabbetlerin döndügü ortamda bizim sitenin sadık uyeleri bunlardan rahatsız oldular o yüzden bu sitedeki genel gidiş hat durumuda teknik konuların öne cıkması forumun yardım amaçlı konumlandırılmasına yol actı bu tamamen uyelerin kendilerine baglı bir durum