REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Paylaşiyorum ama umarim okuyan olur......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı can123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elin japonu çanakkaleyi biliyor avutralyalı biliyo ama bize unutturuluyor yazık ama gören göz lazım işte bizdeki eksik sağol kardeş çanakkaleyi değerli kıldığın dedemleri hatırlattığın için binlerce kere teşekkürler
    bizim baştakide töreni ertelemedi diye 2 sene sonra komutanı içeri atıyor ..işte fark burda..camii.dini.imanı siyasete karıştırırsan ÜLKE bu hale gelir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı headend Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizim baştakide töreni ertelemedi diye 2 sene sonra komutanı içeri atıyor ..işte fark burda..camii.dini.imanı siyasete karıştırırsan ÜLKE bu hale gelir..
    ustacım allah aşkına söyle yukarıdaki yazıyı bile bilemi yazdın yoksa ezberemi?
    yahu çanakkaleden bahsediliyor...5 vakit namazını bırakmayan bir ordunun savaşından. hilafet ile yönetilen bir devletin (imparatorluğun) ordusundan...
    pes diyorum sana... pess... bahsettiğimiz dönemde (ve önceki 600 yıllık dönemde) din sayaset ile bütünleşmişti, gerek devlet olarak gerekse ordu olarak. itelenmiyordu şimdiki gibi. sen de diyorsunki "dini siyaseti karıştırırsan vs.vs..." sana tekrar ve son olarak pess diyorum...biraz tarih okuyunuz...fazla değil...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz YÜCE TÜRK milletinde hala milli ruh milliyetçi ruh var hiçbir devlet hiçbir millet bunu tartışamaz ÇANNAKKALEDE DUMLUPINARDA SAKARYADA SARIKAMIŞTA YEMENDE KOREDE gördü TÜRKÜN İMAN gücünü ama şuan zayıf duruma düşürdüler ab diye abyi napcan titre ve kendimize dönelim orta asyada 74 ayrı TÜRK milleti var git onlarla büyük TURANI KUR bir fatih bir cengizhan bir manas bir ertuğrul bir osmangazi biz öyle bir ırkın evladıyızki ne yazıkki çok geç anlıyoruz ve anladımızda yaş 70 iş bitmiş olcak 20 milyon kürt bile ayaklanmış kimse bişey yapamıyor polise askere öğretmene doktora kurşun sıkıyor adalet tecelli etmyen bir ülkede yaşıyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence geçmişine ve ülkesine sahip çıkmayanların gelecektende bir şeyler beklemeye hakkı yoktur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustacım allah aşkına söyle yukarıdaki yazıyı bile bilemi yazdın yoksa ezberemi?
    yahu çanakkaleden bahsediliyor...5 vakit namazını bırakmayan bir ordunun savaşından. hilafet ile yönetilen bir devletin (imparatorluğun) ordusundan...
    pes diyorum sana... pess... bahsettiğimiz dönemde (ve önceki 600 yıllık dönemde) din sayaset ile bütünleşmişti, gerek devlet olarak gerekse ordu olarak. itelenmiyordu şimdiki gibi. sen de diyorsunki "dini siyaseti karıştırırsan vs.vs..." sana tekrar ve son olarak pess diyorum...biraz tarih okuyunuz...fazla değil...
    selametle...
    hocam yanlışsa düzelt bana ayağa kalkmayan komutan silivride diyen kim kaldı ki o komutan apoyu getiren adam sen buna tesadüf diyorsan inan birşey demiyeceğim ama imam hatip mezunu başbakan ya taraf ya bertaraf olaçaksınız diyorsa ne demek lazım islamiyette insanların ayrıştırın oradan neme çıkar demiyor son olarak 10 senedir iktidarlar çanakkaleyi göz önüne çıkaracak milletin hafısasında silinmeyecek ne yaptılar ama rant için herşey saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı can123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam yanlışsa düzelt bana ayağa kalkmayan komutan silivride diyen kim kaldı ki o komutan apoyu getiren adam sen buna tesadüf diyorsan inan birşey demiyeceğim ama imam hatip mezunu başbakan ya taraf ya bertaraf olaçaksınız diyorsa ne demek lazım islamiyette insanların ayrıştırın oradan neme çıkar demiyor son olarak 10 senedir iktidarlar çanakkaleyi göz önüne çıkaracak milletin hafısasında silinmeyecek ne yaptılar ama rant için herşey saygılar
    konuyu siyasi konuya çevirmeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    PAYLAŞIYORUM AMA KİMSE OKUMAZKİ....
    Dönemin Başbakanı Sayın Turgut Özal zamanında gerçekleşmiş bir olay şöyle anlatılır: Japon eğitim uzmanları gelmiş ve ülkemizin eğitim sistemini incelemiş, Sayın Özal'ın bürokratlarının da hazır bulunduğu bir ortamda raporlarını sunmuş ve sonuç olarak şunu söylemişlerdi: “Sizin eğitim sisteminizde milli ruh yok!” Turgut Özal'ın “Nasıl?” sorusu üzerine şunu anlatmışlardı: “Biz Japonya'da okula başlayacak çocuklarımıza milli ruh şoklaması yaparız. Onları önce toplu halde hızlı trenlere bindirir, dev fabrikalarımızı, teknoloji merkezlerimizi gezdirir ülkemizin gücünü gösteririz. Sonra da bu yavrularımızı alır Hiroşima ve Nagazagi'ye götürür, orada atom bombası atılan ve yıllardır ot dahi bitmeyen alanları gösterir deriz ki: Eğer siz çalışmaz, bilinçlenmez ve az önce gördüğünüz teknolojiye sahip olmak için çalışmazsanız sonunuz böyle olur.”

Bürokratlardan biri atılır: “Ama bizim Hiroşima'mız yok ki!”

Japon uzmanın cevabı tokat gibidir: “SİZİN ÇANAKKALENİZ 10 HİROŞİMA eder!” DER
    Gençlere çalıştıkları yerden sor.Mesele Survivor adası nedir,Nihat Doğan ve Pascal niye kavga etti? Bunun gibi güncel şeyler sor. Kesin bilirler benim bile kafama kazındı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru diyon abi gençlik batıya özendi

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri