Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
40 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Paylaşiyorum ama umarim okuyan olur......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dinimizi memleketimizi yobazlastirmak isteyenlere firsat vermeyelim.allah bismillah diye birseye baslayan.kisilerden hic kimseye zarar gelmez.tesekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pascala nihat dogana kimsenin taktıgı yok zaten nihat dogan kimki şımarıgın biri 2 alkış görenlerden ..ne vermiş bu topluma ..pascala gelince onu programa çıkartmak facia zaten ..reting denilen canavarın ürnü ..onlar ne vermiş bu topluma ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustacım allah aşkına söyle yukarıdaki yazıyı bile bilemi yazdın yoksa ezberemi?
    yahu çanakkaleden bahsediliyor...5 vakit namazını bırakmayan bir ordunun savaşından. hilafet ile yönetilen bir devletin (imparatorluğun) ordusundan...
    pes diyorum sana... pess... bahsettiğimiz dönemde (ve önceki 600 yıllık dönemde) din sayaset ile bütünleşmişti, gerek devlet olarak gerekse ordu olarak. itelenmiyordu şimdiki gibi. sen de diyorsunki "dini siyaseti karıştırırsan vs.vs..." sana tekrar ve son olarak pess diyorum...biraz tarih okuyunuz...fazla değil...
    selametle...
    o bahsettigin dönemde herkes bir bütündü şimdi ne hale memleket..istismarcılar çogaldı ..insanların manevi duygularını SÖMÜREREK siyaset yapılıyor..bu memleketi kurtaranların içinde hacısıda vardı ..hocasıda.aydınıda.. KADINIDA ..erkegi ve çocugu da vardı ..hiç kimse BUNU kullanmadı ..şimdi ..memleketi korumak ..bu ülke için çırpınmak .mücalede etmek ..tam tersine DÜŞMANLIK oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaman özümüze dönme zamanıdır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı headend Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizim baştakide töreni ertelemedi diye 2 sene sonra komutanı içeri atıyor ..işte fark burda..camii.dini.imanı siyasete karıştırırsan ÜLKE bu hale gelir..
    yahu ben anlamıyorum her fırsatta belli bir kesimin lafı evirip çevirip camiye minareye getirmesini vallahi pes.millet ne konuşuyor sen ne konuşuyorsun be dostum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neden bilmiyorum ama bu saatten sonra herşey boş....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyvallah doğru söze ne denirki anlayana sivrisinek saz misali

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen yeterki yaz biz okuruzda,paylaşırızda eline ,emeğine gönlüne sağlık kardeşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yahu ben anlamıyorum her fırsatta belli bir kesimin lafı evirip çevirip camiye minareye getirmesini vallahi pes.millet ne konuşuyor sen ne konuşuyorsun be dostum.
    benimde anlatmak istediğim buydu abi.:45:

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri