Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Windows Phone Mango 7.1 Tanýtýldý!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon2 Windows Phone Mango 7.1 Tanýtýldý!

Üretimini gerçekleþtirdiði yazýlýmlar ve iþletim sistemleriyle birlikte global pazarýn en deðerli ikinci firmasý unvanýný elinde bulunduran Microsoft firmasý, Windows Phone 7 iþletim sisteminin yeni sürümünü resmi olarak kamuoyuna lanse etti. Windows 7.1 Mango ismiyle resmiyete kavuþan yeni mobil iþletim sistemi, veri akýmlarýnda çok daha entegre bir yapýya sahip olurken sosyal að akýþlarýnda da profesyonel bir [...]

Haberin Kaynagý için Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Üretimini gerçekleþtirdiði yazýlýmlar ve iþletim sistemleriyle birlikte global pazarýn en deðerli ikinci firmasý unvanýný elinde bulunduran Microsoft firmasý, Windows Phone 7 iþletim sisteminin yeni sürümünü resmi olarak kamuoyuna lanse etti. Windows 7.1 Mango ismiyle resmiyete kavuþan yeni mobil iþletim sistemi, veri akýmlarýnda çok daha entegre bir yapýya sahip olurken sosyal að akýþlarýnda da profesyonel bir görev üstleniyor.

Mango’da daha geliþmiþ çoklu görev desteði sunacak olan Microsoft, ana ekranýnda ise daha çok canlý imlece yer verecek. Bu uygulama ile birlikte metin mesajlaþmalarý ve sosyal mesajlarý tek bir uygulama üzerinden gerçekleþtirirken, cihazýn internet iþlevleri ise IE 9 üzerinden saðlanacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri