sinüzit için denemek lazım su bitkiyi
sinüzit için denemek lazım su bitkiyi
miğde ile alakalı sanardım bu migreni düne kadar![]()
majizik devamlı kullanıldığında karaciğeri çökertiyor fakat miğrene iyi geliyor
dogru söylüyor arkadaş
mesela yüzünde elinde nohut gibi beni olan kişilerdede tedavi var hiç ilaç içmeden bir yerini kesmeden ..?
bana majezik bazen iyi geliyor bazen gelmiyor. başlayacağı anda içsem dahi...ev 4 katta çıkamıyorum...her katta bi iki dakka bekliyorum. kafamdai zonklama berbat ediyor...hacamat yaptıracağım ehline...yaptırmadan bir sorayım dedim...acı kavunud duydum onuda deneyeceğim.
Kardeş öncelikle geçmiş olsun bizim sülalede irsi bir hastalıktır bu meret ben migren olduğum zaman yatarım kalabalık yerlerden uzak dururum ağrı kesici kullanırım 1997 ye kadar sigara kullanıyordum onu bırakınca biraz azaldı sülalemde doktora giderek ilaçla tedavi olanlar var bu meret hastalık ağrı yapmaya başladımı benim benizim bembeyaz olur miğdem bulanır (afedersin) istifar ederim. ALLAH'a şikayet gibi olmasın
bendede aynen böyle abi...bir müddet sonra mide bulantısıda başlıyor... ışık ses çok etkiliyor...ve dediğim gibi basamak çıkmakta hatta yürümekte bile zorlanıyorum bazen... inşallah hacamat iyi gelir.onuda şu an yaptıramıyorum...kafadan yapılınca kafanın arka kısmı ustura ile traş ediliyor...senelik izinde inşallah yaptıracağım...
Bu arada benim kayınçom yaptırmış kafadan...onda migren yoktu ama başı sürekli ağrıyordu..çıkan kan bal gibi krem şeklinde imiş. şaşırmış herkes...5 hafta önce yaptırdı.ogün bugündür ağrı yok...bir kere daha gidecek 1,5-2 ay sonra...
selametle...
allah bu hastalığı çekenlere yardım etsin..
hacamat tüylerimi diken diken etti..ilk defa duydum öyle bir şey..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri