REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: migren hastalığı olan varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart migren hastalığı olan varmı?

arkadaşlar aramızda migren hastalığı olupta tedavi olabilen varmı? yada kriz geldiğinde belli bir tedavi ile atlatabilen?
    hacamatın iyi geldiğini duydum. fakat henüz yaptıramadım. varmı yaptıran? migreni olan yada şiddetli başı ağrıyanlar için soruyorum.öyleki merdiven dahi çıkamayacak derecede bir ağrı...
    teşekkürler..
    selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hacamatın bu nedir hocam eşimde var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hacamat demek kan akıtmak kesmek demektir genellikle jiletle veya başka keskin bir şeyle vucudun çeşitli yerleri kesilmek kan akıtılmak sureti ile şifa aranır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hacamat demek kan akıtmak kesmek demektir genellikle jiletle veya başka keskin bir şeyle vucudun çeşitli yerleri kesilmek kan akıtılmak sureti ile şifa aranır.
    şakamı yapıyorsun usta böyle tedavimi olur..???:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim hanımda var ama bu hacamatı ilk defa duyuyorum!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ağrıyı hissettiğiniz an, majesik hap için, ağrı başlamadan biter.benim başım hergün şiddetli ağrırdı,5-6 ay boyunca bazen günde 4 tane içtiğim gün olurdu (doktora sorun yan etkisi yoksa için),çok şükür kurtuldum.majezik içinde 3 tablet var 15 adettir .majeziN diye hap var onu almayın faydası olmadı.avmigren içtim faydası olmadı.
    birde ısırgan otunun faydaları çok fazla.ağrı kesici olarak 1 numaralı bitki.(vücudunuzu dokunduğunuzda kaşındıran bitki).ister yıkayın direk yiyin , isterseniz böreğini yaptırın.100/100 faydası olduğunu 1 haftada fark edersiniz.
    geçmiş olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bizim hanımın ağrı ile birlikte gözlerde kızarma ve bulantı başlıyor ses ve ışıktan inanılmaz rahatsız oluyor avamigran majezik dahil hiçbir hap iyi gelmiyor sadece novalgin ve bir iğne daha var onunla karıştırılıp vurulduktan 1 saat sonra kendine gelebiliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ağrıdıktan sonra ne içerseniz için faydası olmaz.hissettiğiniz an içeceksiniz.başın sağ veya solundan başlar ağrı.içince karanlık ve sessiz bir odada 10-15 dakika uzanması yeterli olur.ısırgan otunu 1 hafta yiyin.hiçbir yan etkisi olmaz.kötü tatı yoktur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde sinizüt ve migrenin düşmanı.
    acı kavun diye geçer ismi.akdeniz bölgesinde çok olur.izmirde askeriyenin içinde vardı arasıra damlatırdım burnuma.
    2 damla acı kavun suyu 2 damla su ile karıştırın.burun damlası gibi dökün (nefes borusuna kaçmamasına özen gösterilecek) 3-5 dakika yatın.başınızı eğdirin sarı sıvının (sinizüt) boşaldığını göreceksiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sinüzit için denemek lazım su bitkiyi

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri