techstar d+ yazılımları
techstar d+ yazılımları
Konu MEMEDİM tarafından (26-10-2006 Saat 09:12 ) değiştirilmiştir.
yazılımı atıyorum olmuyor yardıma ihtiyac var.uydu listesinde eveliyes CIKIYORmemedim Nickli Üyeden Alıntı
Yazılımı eğer sorunsuz bir şekilde yüklediysen kanal settingide yükle sorun kalmaz.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Yükleme talimatına göre yüklüyorum olmuyor uydu listesinde YİNE EVİLİYES CIKIYORterminator Nickli Üyeden Alıntı
yükleme tamamlandı.teşekürlerimi iletiyorum
sayın ustam yazılımı attım.terminatör dosyası kanal setting ise onuda attım ancak d+ lar yine yok.konuyu biraz daha açarak anlatırmısınız.cihaz 7000 ci.(terminatör dosyasını yazılımı attıktan sonra cihazı kapatıp tekrar açıp öyle attım.
Konu anahtar_54 tarafından (13-03-2006 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.
rems dostum bu işi nasıl kıvırdın banada yardımcı olurmusun.acil gerekiyor.
Konu anahtar_54 tarafından (13-03-2006 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.
:computer:yazılımını ayrı,yükleme proğramını ayrı indirip öyle yükleyeceksin.kolay gelsinanahtar_54 Nickli Üyeden Alıntı
Konu rems tarafından (14-03-2006 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.
dostum yardımın için teşekkür ederim.nevarki yazılımı talimatlara uygun yüklüyorum.bittikten sonra kanal settingi (terminatör dosyasını)yüklüyorum.sende başka settin dosyası varsa bilgi verirsen sevinirim.rems Nickli Üyeden Alıntı
ancak yinede d+ ları açmıyor.sorun burada zaten sende açıyorda bende neden açmıyor.tşk ederim
arkadaşım cihazını bilen kişiye yazılım attır.yazılım atma da degişik atılıyor.tek yüklemede iki defa yazılımı alıyor cihaz.anahtar_54 Nickli Üyeden Alıntı
Konu rems tarafından (16-03-2006 Saat 09:26 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri