REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Dreambox 500 s sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox 500 s sorunu

DREANBOX 500 S KULLANAN VE BU CİHAZA BİLEN ARKADAŞLAR
    1-tu8rksat-hotbirt 2 canagım var
    2-2 çanak next dayzekle birleştirilmiştir
    3-Televizyon 102 ekran lcd phılps
    4-yaklaşık 2 yılldır kullanıyorum 3 aydır sorun var
    SORUN
    A-cihaza açılınca çalışıyor kanallar gösteriyor kanal degiştirince kanal görüntüsü kayboluyor servis uygun degil yazıyor ancak sag alt köşede uydu sinyali ve kaitesi var.
    B-çanaklardan gelen kabloyu uydu cihazaında söküp tekrar taktığımda görüntü geliyor çalışıyor kanal degiştirdiğimde aynı şey oluyor
    C-tüm teşisatı kontrol ettirdim uydu bulucuyla sinyalleri yükselttik sinyallerde bir sorun yok
    D-elimde fta goldmaster cihazını takıyorum sorun yok tüm kanallar gösteriyor kanal degiştirsemde sorun yok dremabox taktıgımda kanal degiştirdiğimde kanal görüntüsü gidiyor uydu sinyali kaLİTE sinyali mevcut kanal görüntüsü yok uydu kablosunu söküp takdığımda görüntü geliyor kanal degiştirdiğimde aynı sorun oluyor
    SORUN NE OLABİLİR USTALARDAN CEVABINIZI BEKLİYORUM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Diseqc swinch'i çıkarıp direk taktığınızda aynı sorunu yaşıyormusunuz bir kontrol edin. muhtemelen ya diseqc'te sorun var yada cihazdan diseqc seçimleri hatalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım 2 yıldır next dayzekle çalışıyor 2 uydu var turksat hotbirt dayzek secimi dogru kanallar gösteriyor kanal degiştiriken görüntü gidiyor sinyal mevcut ama görüntü yok anten kablosunu çıkarıp takdığımda görüntü geliyor tekrar kanal degiştirdiğimde tekrar görüntü gidiyor ama sinyali mevcut olay bu arkadaşım dayzek seciyorsa hangi dayzegi seçmez cevabınızı bekliyorum saygılarımla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri