bende actı
bende actı
menü rengi için indirdim sonra yükleyeceğim şu anda kaon yüklü.hizmet için teşekkürler.
bazı 1030 sky modüllü cihazlar yazılım atılmadığı yazıyor bu yazılım hepsi için geçerli mi yoksa sadece 3 çeşitten birini mi açıyor yine?:49:
bendede açmadı
Ben sorun olunca bu yazılımı atıyorum sorun kalmıyor.O yüzden bilemiyorum yazılımı sadece sizle paylaşmak istedim isteyen yukler istemeyen yuklemez zaten sorunu olan varsa yuklesin olmayan neden yuklesinki.Yazılım 0cak tarihlidir..
Arkadaşlar bu yazılım sadece usb çıkışlılar içinmi yoksa hepsi içinmi acele bi yardım ederseniz sewinirim.. Benim cihazım Usb siz Gm 7400 cim içinde sunny yazılımı yüklü ona da atabilirmiim bi sorun olurmu. Acil yazarsanız sewinirim.. Ustaların ellerine sağlık bu arada.. Saygılar
yazılımı atabilirsin 2 mb flaşlı ise ama usb siz olan sky modüllülerde açamazsınız fulx leri usb li olan ve yazılımdan dolayı açılmayan cihazlar içindir..efe7777 Nickli Üyeden Alıntı
sevgili arkadaşım bu cihazların flaşhlarına fulx leri açtırmak için fun5 yada fun 6 karta ihtiyacımız olacaktır aksi taktirde aömak mümkün değildir usb li seride hayhay açılır çokta basit ama usb siz olan eski seriler için fun 5 kart dosyasını cihazımıza modül bölümünden girip download dedikten sonra nasılki yazılım atıyoruz o şekilde yazılımı atacaktır cihazın modülüne ondan sonra açılır başka türlü açmak mümkün olmadı bende çok uğraştım ama malesef sonuç hep sıfırdı sadece fun kartla yüklediğimizde dosyayı fulx leri açıyor......efe7777 Nickli Üyeden Alıntı
not ::::::bu bilgi sadece usb li olmayan eski seri cihazlar içindir![]()
bendede açtı.sağolun emeğinize sağlık teşekkürler...
teşekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri