REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sunny 1030 Cihazlar İçin FULLX Kanalını Sorunsuz Açan yazılım-Yeni Menü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler serkan ustam yazılım için
    eğer full x i açamayan arkadaşlar varsa full x üzerindeyken cihazı kapatın kumandadan sonra tekrar açın olmazsa yineleyin o şekilde hemen açılıyor full x ler sorun yok yanii kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam verdiğiniz bilgiler için tesekkürler ;fulx1ve2 ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ArkadaŞlar 911 Kaon Atin Sky Larda Cw Lerde Şikir Şikir ÇaliŞiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı efe7777 Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar bu yazılım sadece usb çıkışlılar içinmi yoksa hepsi içinmi acele bi yardım ederseniz sewinirim.. Benim cihazım Usb siz Gm 7400 cim içinde sunny yazılımı yüklü ona da atabilirmiim bi sorun olurmu. Acil yazarsanız sewinirim.. Ustaların ellerine sağlık bu arada.. Saygılar
    sevgili arkadaşım bu cihazların flaşhlarına fulx leri açtırmak için fun5 yada fun 6 karta ihtiyacımız olacaktır aksi taktirde aömak mümkün değildir usb li seride hayhay açılır çokta basit ama usb siz olan eski seriler için fun 5 kart dosyasını cihazımıza modül bölümünden girip download dedikten sonra nasılki yazılım atıyoruz o şekilde yazılımı atacaktır cihazın modülüne ondan sonra açılır başka türlü açmak mümkün olmadı bende çok uğraştım ama malesef sonuç hep sıfırdı sadece fun kartla yüklediğimizde dosyayı fulx leri açıyor......
    not ::::::bu bilgi sadece usb li olmayan eski seri cihazlar içindir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

banada kaç cihaz geldi ama elleri boş gönderdim ama geldikleri zman bunu atacam inşaallah ok olur teşekkürler serkan yılmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer 1030 varda full 1 vede 2 yi seyredemiyorsanız yapacağınız iki işlem var biri kaon yazılımına çevirmek onlarda sorunsuz açıyor cw yazılımla yada illa sunnuyde kalcam diyorsanız 19 /03/2006 bu tarihli yazılımı tnt2 depodan alın yükleyin çalışır cw li yazılımlar 4 ayda çıkan polsatlı yazılımlardan buyana çıkan sunny nin yazılımları sorunlu skyları kesiyor iki alternatifiniz var cwli olarak kaonlarda sorunsuz yok sunny se 19 /03/2006 bu tarihli yazılımı atın softcam atın iyi seyirler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm.usb olmuyan modellerde acmazmı.acmaz ise boşuna yükleme yapmıyalım...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı viva1 Nickli Üyeden Alıntı
    slm.usb olmuyan modellerde acmazmı.acmaz ise boşuna yükleme yapmıyalım...
    usb siz modellerde açmaz arkadaşım bilgine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar ben de FullX problemiyle karsılastım ama eski yazılım atmadan duzelttim.Yaptıgım islemler sunlar:

Guncel emu yazılımı..
    Fabrika Ayarları..
    Sky yazılımı (FullX icin)..
    Bu islemlerden sonra fullx leri acmadı.
    Loader 2.19 iken tekrar kurukafa attım ve 2.19 dan kurtarıp 6.19 yaptım..
    Tekrar fabrika ayarları.
    Sonra tekrar kurukafa.
    Ve sonunda hem guncel emu yazılımı hem de sky yazılımı ikisini birden hallettim.Bu islemleri defalarca yaptım ve oldu.

NOT:Kesinlikle hazır setting atmayın cihazınıza fabrika ayrlarından sonra elle taratma yapın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı UGUR KIRMIZI Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaslar ben de FullX problemiyle karsılastım ama eski yazılım atmadan duzelttim.Yaptıgım islemler sunlar:

Guncel emu yazılımı..
    Fabrika Ayarları..
    Sky yazılımı (FullX icin)..
    Bu islemlerden sonra fullx leri acmadı.
    Loader 2.19 iken tekrar kurukafa attım ve 2.19 dan kurtarıp 6.19 yaptım..
    Tekrar fabrika ayarları.
    Sonra tekrar kurukafa.
    Ve sonunda hem guncel emu yazılımı hem de sky yazılımı ikisini birden hallettim.Bu islemleri defalarca yaptım ve oldu.

NOT:Kesinlikle hazır setting atmayın cihazınıza fabrika ayrlarından sonra elle taratma yapın...
    şuan fullxler açık mı? eğer açık değilse belirtseniz iyi olur saygılar

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri